Σάββατο, Νοεμβρίου 5

Πλησιάζει η ημέρα που ο Ελληνισμός θα δώσει την ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ


GEWKWN:

Είδα ένα όνειρο που αφορά τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ένα όνειρο που με συγκλόνισε…… Είδα τον Ελληνισμό να περπατά στην Γη που του έδωσε Ο ΘΕΟΣ, τον είδα να περπατά με σκυφτό το κεφάλι, και σε όλο το σώμα του έβλεπα πληγές που αιμορραγούσαν, από τα κτυπήματα που δεχόταν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τους εχθρούς του, από αυτούς που ορκίστηκαν να τον εξαφανίσουν από τον πλανήτη Γη, από αυτούς που ζούσαν μέσα στο σκότος και στην αμάθεια, και δεν διέφεραν καθόλου από τα ζώα.

Ήθελαν και συνεχίζουν να θέλουν να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό διότι γνώριζαν ότι ‘’ό Έλλην εγεννήθη κατά την Θεία Πρόνοια διδάσκαλος της ανθρωπότητας…..’’ γνώριζαν ότι ‘’ Από καταβολής κόσμου, το Ελληνικό Έθνος ήταν πλασμένο διά τον σκοπόν αυτόν. ‘’ Γνώριζαν ότι ‘’Ο Θεός(…) διέπλασε το Ελληνικό Έθνος ως οφθαλμόν εις το σώμα της ανθρωπότητας”.

Δεν μπορούσαν οι σατανικές δυνάμεις να το δεχτούν αυτό, δεν μπορούν να δεχτούν ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ….. δεν μπορούν να δεχτούν ότι Η ΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΦΩΣ/ΓΝΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ….. δεν μπορούν να δεχτούν ότι ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ…ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ!……

Ο Ελληνισμός εδώ και χιλιάδες χρόνια ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά, ξυπόλητος με πληγές σε όλο του το σώμα που αιμορραγούν, καταπονημένος, προδομένος από όλους, κανένας δεν τον βοηθά να ανέβει τον Γολγοθά, ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΟΡΘΙΟ, μην ξεχνάμε τα λόγια του Χριστού ‘’ Γι’αυτό εις το στόχαστρο όλων έχεις Λαέ Μου μπει, και ειδικά όλων των σατανολατρών όλης της γης………. Τους έχει γίνει αυτό βραχνάς…..-πώς γίνεται εσύ κάθε εμπόδιο που σου προκαλούν να ξεπερνάς; Πώς γίνεται εσύ μια Χώρα τόσο μικρή, που χρειάζεται φακός εις τον χάρτη για να φανεί, πώς γίνεται να αντιστέκεσαι εσύ εις τους κολοσσούς της γης; ’’

Στο όνειρο μου είδα πάνω από τον Ελληνισμό να πετούν Γεράκια και να ετοιμάζονται να τον κατασπαράξουν, ήταν η στιγμή που έφτασε στο σημείο της δικής του σταύρωσης της δικής του θυσίας, εκεί είχαν μαζευτεί από νωρίς όλοι οι εχθροί του, οι δήμιοι του, οι βασανιστές του, οι προδοτες πολιτικοί και αρχιερείς, όλοι αυτοί που περίμεναν χιλιάδες χρόνια να δουν το τέλος του Ελληνισμού.

Εκεί στο τόπο της σταύρωσης του Ελληνισμού ήσαν δακρυσμένοι οι πρόγονοι του, ο Λεωνίδας, ο Μ. Αλέξανδρος ο Κολοκοτρώνης ο Μακρυγιάννης, εκεί ήσαν οι χιλιάδες μάρτυρες και ήρωες της Πίστεως και της Πατρίδας, και όλοι μαζί παρακαλούσαν τον Παντοκράτορα να σώσει τον Ελληνισμό, όμως Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ …ΚΑΤΙ…… και ΤΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΦΩΝΑΞΕ ΔΥΝΑΤΑ…. ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ.

Και τότε Ο ΘΕΟΣ Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ βλέποντας ότι το ΥΠΕΡΟΧΟ δημιούργημα του, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, Ο ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ, στέλλει ΕΝΑ ΘΕΙΚΟ ΚΥΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, και ο Ελληνισμός ανακτά τις δυνάμεις του, σηκώνεται και με υψωμένα τα χέρια ευχαριστεί τον Δημιουργό του, και τότε ακούγεται φωνή εξ Ουρανού…..

‘’ Από καταβολής κόσμου, έχεις από Εμέ διαλεχτεί, γιατί έχεις όλα τα στοιχεία, να Με δοξάσεις και μαζί Μου και συ να δοξαστείς.’’ ‘’ Θέλω ΦΩΣ να γενείς, για να φωτίσεις όλη την γη ‘’

ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ώρα έφτασε προετοιμαστείτε… Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, υποχωρήσεις και ατολμίες. Τώρα είναι η ώρα, η Ελλάδα να υψώσει το ανάστημα της. Η Κύπρος είναι στο πλευρό της!

Έχουμε χρέος και καθήκον να παραδώσουμε στους απογόνους μας μια πατρίδα Ελληνική, περήφανη, ισχυρή ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ

ΕΛΛΗΝΑ… Ανήκεις στο Έθνος των οδηγών, των δικαστών και των τιμωρών…. Μην τους αφήσεις να σε πείσουν πως είσαι απλά μέρος της μηχανής…. Δεν είσαι!… Εσύ έφτιαξες τη μηχανή, μα την παρέδωσες σ εκείνους που ποτέ δεν ήξεραν που ακριβώς χρησιμεύει και πως δουλεύει….. Τους γέλασες και σε τιμωρούν αιώνες τώρα…. Κι αντέχεις ακόμα …..

ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ να σταθείς απέναντι στην Ελληνική σου ιστορία και να πεις ……: «Ως εδώ η πατρίδα είναι δική μου και δεν μπορεί κανείς να ξεπουλά, να χαρίζει…!!!!»

ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ να ονειρευτείς για τα παιδιά σου ένα καλύτερο αύριο σε μια πατρίδα που γέννησε ήρωες, ποιητές, φιλοσόφους, Αγίους.

ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ να μιλήσεις για να μη σε χαρακτηρίσουν «ακραίο»…. Αλλά να φοβάσαι να αφήσεις νηστικά τα παιδιά σου…

ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ….. Το φως του κόσμου σου χρωστούν …. Δεν τους χρωστάς, ποτέ δεν τους χρώσταγες….. Είναι η μοίρα σου να είσαι οδηγός, μην υποτάσσεσαι …

https://www.youtube.com/watch?v=7e_c8ms8Vn8&t=60s



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .