Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Λάβρος κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Αντώναρος: «Πόσο αρρωστημένο πρέπει να είναι το μυαλό ενός πρωθυπουργού»

Mε καταιγισμό... αναρτήσεων ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος (επί κυβέρνησης Καραμανλή), Ευάγγελος Αντώναρος, ξεσπά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τις αποκαλύψεις του Documento για τις παρακολουθήσεις.

Λάβρος κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εμφανίστηκε ο Ευάγγελος Αντώναρος, αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών, επισημαίνοντας ότι «Πόσο αρρωστημένο πρέπει να είναι το μυαλό ενός πρωθυπουργού για να παρακολουθεί τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις όχι μόνον των υπουργών του αλλά και των συζύγων τους» και προσθέσει:

«Τι άλλες αθλιότητες μπορεί να μεθοδεύσει και να χρησιμοποιήσει κάποιος για να μείνει κολλημένος στην καρέκλα;
Αυτό είναι το ανησυχητικό! Οι υποκλοπές είναι η έκφραση μιας διαταραγμένης προσωπικότητας — που κανείς δεν μπορεί να ξέρει σε τι περιπέτειες θα οδηγήσει τη χώρα».

Ζητά δε για άλλη μια φορά; «ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ. Τ Ω Ρ Α


Επίσης, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος αναρωτιέται πώς «ούτε ένας από όσους κι όσες αναφέρονται στο πρωτοσελιδο του documento δεν έχει την τσίπα και τα κότσια να βγει και να καταδικάσει τις παρακρατικές πρακτικές Μητσοτάκη και της ομαδούλάς που εχουν μετατρέψει τη χώρα σε τριτοκοσμική Μπανανία»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.