«Πρόσφατα γράφτηκε ότι πήγα καλά στις εσωκομματικές εκλογές επειδή είμαι η σύζυγός του γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Τζανακόπουλου. Έμαθα να τα βάζω λίγο στην άκρη αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν με στεναχωρούν» Μια… διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε η Έφη Αχτσιόγλου. Η πρώην υπουργός Εργασίας μίλησε για τη μητρότητα, τα ψευδή δημοσιεύματα που την στεναχώρεσαν καθώς για τους γονείς της.

Η Έφη Αχτσιόγλου έχει αποκτήσει ένα αγοράκι με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο. «Ο γιος μου είναι 15 μηνών και είναι πολύ ζωηρός και χαρούμενος. Ανεβαίνει στα τραπέζια, θέλει να τα δοκιμάσει όλα. Είμαι άυπνη ενάμιση χρόνο αλλά πιστεύω ότι τη δύναμη τη βρίσκουμε», τόνισε στο Happy Day.

Για το ρόλο της ως μητέρα, η Έφη Αχτσιόγλου είπε: «Μου προέκυψε ως επιθυμία να γίνω μάνα αλλά το τι σημαίνει επιθυμία το έζησα από τη στιγμή που το βίωσα και μετά. Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση και κάτι που η κοινωνία ασκεί μεγάλη πίεση στις μητέρες σήμερα. Πρέπει να αφήνουμε τις γυναίκες να κάνουν η κάθε μια τις επιλογές της».