Καναδική ιατρική συμμορία προτείνει όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid να αντιμετωπίζονται με ψυχιατρικά φάρμακα!

Συνιστάται στους γιατρούς στο Οντάριο του Καναδά να εξετάσουν το ενδεχόμενο χρήσης ψυχιατρικών φαρμάκων σε ασθενείς που αρνούνται το εμβόλιο δήθεν κατά του Covid αφου κολλανε και οι μπολισμένοι .

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην περιοδεία «Let Freedom Reign Tour», ο γιατρός και ερευνητής του καρκίνου Δρ. William Makis ισχυρίστηκε ότι το Κολλέγιο Ιατρών και Χειρουργών του Οντάριο έστειλε ένα σημείωμα στους γιατρούς υπονοώντας ότι οι μη εμβολιασμένοι ασθενείς τους μπορεί να πάσχουν από ψυχικές ασθένειες.

«Αυτό βγήκε πρόσφατα από το Κολλέγιο Ιατρών και Χειρουργών του Οντάριο. Το πανεπιστήμιο έστειλε μια επιστολή ή ένα σημείωμα σε όλους τους γιατρούς στο Οντάριο που τους πρότεινε τώρα, μέχρι στιγμής, δεν το απαιτούν, απλώς το προτείνουν, ότι οποιοσδήποτε από τους μη εμβολιασμένους ασθενείς τους πρέπει να θεωρήΘουν ότι έχουν ψυχικό πρόβλημα και πρέπει να χορηγηθεί φαρμακευτική ψυχιατρική αγωγή. Μέχρι στιγμής, είναι απλώς μια πρόταση», είπε ο Δρ Μάκης στον Lynn Tyler Thompson.

«Αλλά το Κολλέγιο Ιατρών και Χειρουργών του Οντάριο δεν πρέπει να κάνει αυτού του είδους τις προτάσεις. Αυτό είναι εξαιρετικά ανήθικο και είναι μια πολύ, πολύ ολισθηρή κλίση. Αν προτείνετε στους ανθρώπους που θέλουν σωματική αυτονομία και δεν θέλουν ένα πειραματικό εμβόλιο, ότι μπορεί να υπάρχει κάτι διανοητικά λάθος μαζί τους, αυτή είναι μια πολύ, πολύ επικίνδυνη, ολισθηρή κατηφόρα», είπε.

Το Gateway Pundit επικοινώνησε με το Κολλέγιο Ιατρών και Χειρουργών του Οντάριο για σχόλια. Αυτή η εκρηκτική έκθεση έρχεται αφότου ο Δρ. William Makis MD μίλησε για τον θάνατο 93 γιατρών μετά την κυκλοφορία του εμβολίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δρ. William Makis MD έγραψε μια επιστολή στον Καναδικό Ιατρικό Σύλλογο (CMA), ζητώντας να εξετάσουν την ξαφνική αύξηση της θνησιμότητας μεταξύ των καναδών επαγγελματιών γιατρών μετά την εφαρμογή των υποχρεωτικών εμβολιασμών για το ιατρικό προσωπικό.

Το Gateway Pundit ανέφερε προηγουμένως ότι τρεις γιατροί στο νοσοκομείο Trillium Health Partners-Mississauga του Καναδά πέθαναν απροσδόκητα την ίδια εβδομάδα.

Σύμφωνα με τη νοσοκόμα που μοιράστηκε τις πληροφορίες, οι τρεις γιατροί πέθαναν αφού το νοσοκομείο άρχισε να απαιτεί το τέταρτο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού για τους υπαλλήλους του.

«Τρεις γιατροί από νοσοκομεία της Μισισάουγκα πέθαναν αυτή την εβδομάδα», είπε η νοσοκόμα στη Monique. «1ο σημείωμα Δευτέρα, 2η Τρίτη, 3η Πέμπτη. [Η] αιτία θανάτου δεν κοινοποιήθηκε στο σημείωμα, αλλά πόσες φορές έχουν πεθάνει 3 γιατροί σε 1 εβδομάδα αφότου το νοσοκομείο άρχισε να κάνει την τέταρτη ένεση στο προσωπικό;

Οι τρεις γιατροί που πέθαναν την ίδια εβδομάδα ήταν ο Δρ Lorne Segall (17 Ιουλίου), ο Dr Stephen McKenzie (18 Ιουλίου) και ο Dr Jakub Sawicki (21 Ιουλίου).

Το νοσοκομείο ισχυρίστηκε ότι η φήμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι ο θάνατός τους σχετίζεται με το εμβόλιο για τον COVID-19 «απλά δεν είναι αλήθεια».

Ο Δρ. William ισχυρίστηκε ότι ο γιατρός Λορν Σίγκαλ πέθανε ξαφνικά από πνευμονική εμβολή, θρόμβους αίματος στους πνεύμονες και όχι από καρκίνο και ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος όταν πέθανε, σύμφωνα με πηγές του.