Κυριακή, Νοεμβρίου 27

Τι έπαθε ο Νίκος Χαρδαλιάς; Εμφανίστηκε με επιδέσμους και στα δύο χέρια, μεγάλη ανησυχία για την υγεία του

Ένα θέμα υγείας αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Χαρδαλιάς όπως μαρτυρούν οι παρακάτω εικόνες του με επιδέσμους.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Άμυνας υποβλήθηκε σε επέμβαση στους τένοντες του δεξιού δείκτη και του αριστερού αντίχειρα.

Με επιδέσμους στα δύο του χέρια εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης ο Νίκος Χαρδαλιάς στην Τανάγρα, προκειμένου να υποδεχτεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην 332 Μοίρα της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο ίδιος βέβαια και πάλι απέφυγε όπως πάντα να μιλήσει και για τέτοιου είδους θέματα, σύμφωνα όμως με αποκλειστικές πληροφορίες των Parapolitika.gr, υπεβλήθη σε επέμβαση στους τένοντες του δεξιού δείκτη και του αριστερού αντίχειρα, σε μια προγραμματισμένη εδώ και καιρό χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Το πρωί της ίδιας ημέρας, τέσσερις ώρες μετά την επέμβαση, βρέθηκε στην Τανάγρα για την υποδοχή της ΠτΔ ενώ την επόμενη πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στις πτέρυγες Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας σε Άραξο και Ανδραβίδα.

 https://www.tilestwra.com/ti-epathe-o-nikos-chardalias-emfanistike-me-epidesmoys-kai-sta-dyo-cheria-megali-anisychia-gia-tin-ygeia-toy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .