Κυριακή, Νοεμβρίου 13

Ο Μητσοτάκης ετοιμάζεται να καταγγείλει το κέντρο που τον έκανε πρωθυπουργό

Παρέμβαση αύριο στην πολιτική επιτροπή του κόμματος


Σε πλήρη πανικό βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έπειτα από τον ορυμαγδό των αποκαλύψεων, που πλέον του στερεί όλα τα επιχειρήματα τα οποία χρησιμοποίησε στο παρελθόν για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Το γεγονός ότι το κέντρο που τον έκανε πρωθυπουργό, τώρα φαίνεται να ετοιμάζεται όχι απλά να τον αποκαθηλώσει, αλλά να το στείλει και στο ειδικό δικαστήριο, είναι το ισχυρότερο χτύπημα. Ακυρώνει αυτόματα όλα τα επιχειρήματα περί «λάσπης του ΣυΡιζΑ και συκοφαντίες

του Βαξεβάνη» και τον υποχρεώνει να αλλάξει πλήρως στρατηγική προκειμένου να διασωθεί προσωπικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο θα επιτεθεί σε κάποιο «κέντρο» το οποίο επιθυμεί την αποκαθήλωση του και αλλαγή πρωθυπουργού!

Το κέντρο αυτό όμως είναι πανίσχυρο, διότι όπως έχει φανεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, ελέγχει πλήθος εκλεγμένων βουλευτών της Ν.Δ. αλλά και υπουργών, που έχουν πιει το αμίλητό νερό και εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων δεν έχουν τολμήσει να βγουν ανοιχτά για να υπερασπίσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη απέναντι στην επίθεση που δέχεται.

Το «κέντρο» που θα καταγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για αποσταθεροποίηση με αιχμή του δόρατος τις υποκλοπές, είναι αυτό που τον έκανε πρωθυπουργό, χρησιμοποιώντας επίσης πλήθος υποκλοπών υπουργών της προηγούμενης κυβέρνησης!

Είναι το κέντρο που χρησιμοποίησε εμπόρους ηρωίνης για να παγιδεύσουν υπουργούς με υποκλοπές, απατεώνες και διακινητές βρώμικου χρήματος για να παγιδεύσουν επίσης υπουργούς, διοικητές και γενικούς γραμματείς πάλι με υποκλοπές, είναι το κέντρο που είχε στη διάθεση του υποκλοπές κατά πρώην υπουργών τις οποίες χρησιμοποίησε για να στήσει ειδικά δικαστήρια!

Όλα αυτά τα γνωρίζει πολύ καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η επίθεση λοιπόν που ετοιμάζει αύριο στο συγκεκριμένο κέντρο θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, γιατί οπωσδήποτε αυτός ο υπόκοσμος που παγίδευε τους άλλους προς όφελος του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι βέβαιον ότι κρατάει χειροπόδαρα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό…

 https://www.newsbreak.gr/politiki/393599/o-mitsotakis-etoimazetai-na-kataggeilei-to-kentro-poy-ton-ekane-prothypoyrgo/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .