Κυριακή, Νοεμβρίου 27

Πες μας ποια χρονιά γεννήθηκες για να σου αποκαλύψουμε ένα μυστικό σου

Πες μας ποια χρονιά γεννήθηκες για να σου αποκαλύψουμε ένα μυστικό σου

To ψηφίο που τελειώνει η χρονιά γέννησής σου είναι το πιο σημαντικό...

Το έτος γέννησής σου, εκτός από τη γέννησή σου, φανερώνει κι ένα μυστικό σου. Το τελευταίο ψηφείο της χρονιάς που γεννήθηκες, είναι αυτό που κρύβει τις πληροφορίες και παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Γιατί; Γιατί κάθε ένας αριθμός ανήκει και σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο.

Υπάρχουν 5 στοιχεία: Μέταλλο, Φωτιά, Γη, Ξύλο και Νερό που μπορούν να δώσουν αρκετές πληροφορίες για τον χαρακτήρα ενός ατόμου, το πώς λειτουργεί ή τις συνήθειές του.

Διάβασε παρακάτω σε ποιο στοιχείο ανήκει το κάθε ψηφίο και τι σημαίνει για σένα.
Πχ: Εάν γεννήθηκες το 1987, να ανατρέξεις στον αριθμό 7 που ανήκει στο στοιχείο της Φωτιάς.

Μέταλλο (0-1)

Αν γεννήθηκες σε έτος που το τελευταίο ψηφίο του είναι 0 ή 1, ανήκεις στο Μέταλλο. Οι άνθρωποι του Μετάλλου διακρίνονται για τη δύναμη του χαρακτήρα τους και την ανθεκτικότητά τους. Είναι ανεξάρτητοι, αυτόνομοι, επιφυλακτικοί και επιθυμούν να ζουν σε αρμονικό και γεμάτο αγάπη περιβάλλον. Γνωρίζουν ακριβώς τι θέλουν και θα κάνουν το οτιδήποτε για να επιτύχουν τους στόχους τους. Τα μειονεκτήματά τους είναι η επιθυμία για εξουσία, για πολυτέλεια και χρήματα. Είναι πολύ σκληροί και αυστηροί με όσους κάνουν λάθη.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί»! ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .