Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Βόλτα στην Αθήνα για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, την Άννα Μαρία και τη Σοφία της Ισπανίας

Βόλτα στην Αθήνα για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, την Άννα Μαρία και τη Σοφία της Ισπανίας
Στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τη σύζυγό του Άννα Μαρία μαζί με τη βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και

 την πριγκίπισσα Ειρήνη. 

Οι τρεις τους μαζί με ανθρώπους της προσωπικής τους φρουράς έδειξαν να απολαμβάνουν τη φθινοπωρινή λιακάδα στο κέντρο της πόλης, έξω από γνωστό καφέ εστιατόριο στη Βουκουρεστίου όπου και είχαν μόλις απολαύσει εκλεκτό μεσημεριανό γεύμα.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ήταν σε καροτσάκι ενώ η σύζυγός του Άννα Μαρία αλλά και οι αδελφές του Σοφία και Ειρήνη ήταν συνεχώς δίπλα του.

Φυσικά η βόλτα τους στο κέντρο, ανάμεσα στον απλό κόσμο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Τουρίστας που αναγνώρισε τη βασίλισσα Σοφία έσπευσε να τη χαιρετήσει ενώ εκδηλώσεις θαυμασμού δέχτηκε και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μαζί με τη σύζυγό του.

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery από τη σπάνιαεμφάνισή τους στο κέντρο της Αθήνας:

  


 gossip-tv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.