Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Το ξαναζεσταμένο πιάτο της εξαπάτησης

INTIME NEWS/ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Για δεύτερη σερί εβδομάδα ο πρωθυπουργός αρνήθηκε να… κάνει την τιμή στην Ολομέλεια της Βουλής και να απαντήσει στην ερώτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ό,τι είχε να πει το είπε στην τηλεοπτική του συνέντευξη το απόγευμα της Δευτέρας και προφανώς δεν κρίνει σκόπιμο να ανταποκριθεί στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα.

Αντί λοιπόν να αναγκαστεί να μπει σε μια δυσάρεστη συζήτηση για το ποιους υπουργούς του παρακολουθούσε, εκτός από το Predator, και η ΕΥΠ, προτίμησε να στήσει μια προεκλογική φιέστα δίπλα στον Κωστή Χατζηδάκη. Ένα προκλητικό σόου ψεμάτων και κυνισμού.

Αφού πρώτα έκλεψε την ψήφο των συνταξιούχων το 2019 με το ρεσιτάλ παραπλάνησης και fake news για τον «τρισκατάρατο» Κατρούγκαλο, αφού τους έκοψε τη 13η σύνταξη, άφησε 1,5 εκατομμύριο συνταξιούχους χωρίς αναδρομικά, αφού με την άρνηση λήψης άμεσων μέτρων προστασίας εγκατέλειψε τους ηλικιωμένους πολίτες στο έλεος της αισχροκέρδειας και της ακρίβειας, ήρθε χθες να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες μιλώντας για την απονομή των εκκρεμών συντάξεων.

Τι κι αν το 25% των συντάξεων βγαίνει λάθος; Τι κι αν οι ενστάσεις αυξάνονται διαρκώς και αγγίζουν το 25% των νέων αιτήσεων, με αποτέλεσμα συντάξεις πολύ μικρότερες από αυτές που ανέμεναν οι ασφαλισμένοι;

Τι κι αν το πολυδιαφημισμένο σύστημα fast track έχει οδηγηθεί σε φιάσκο ή αν οι εκκρεμείς επικουρικές συντάξεις είναι 125.000 και 55.000 τα εφάπαξ; Τίποτα δεν χαλάει τη μαγική εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έχει το θράσος να πανηγυρίζει για τις αυξήσεις που θα έρθουν στις συντάξεις με νόμο του 2017, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή.

Αν νομίζουν πως μπορούν να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών με ψέματα, εξαπάτηση και εμπαιγμό, είναι μάλλον βαθιά νυχτωμένοι.

 https://www.avgi.gr/editorial/430059_xanazestameno-piato-tis-exapatisis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.