Πέμπτη, Νοεμβρίου 24

Διαγνωστικά κέντρα HealthSpot: Προσφορές διαβητολογικού ελέγχου

Διαγνωστικά κέντρα HealthSpot: Προσφορές διαβητολογικού ελέγχου

Ο Νοέμβριος έχει καθιερωθεί ως μήνας ενημέρωσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (ΣΔ). Τα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot του Ομίλου Hellenic Healthcare Group, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα των ετήσιων ελέγχων στη διαδρομή του ΣΔ και σεβόμενοι το χρόνο των ασθενών, προσφέρουν πακέτα ολοκληρωμένης αντιμετώπισης του σακχαρώδη διαβήτη σε ειδικές τιμές, μέχρι 31/12/2022.

  1. Diabetes Screening στα 25€

Περιλαμβάνει:

  • Σάκχαρο
  • Γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη
  • Κλινική εξέταση από διαβητολόγο.

Ανίχνευση και αντιμετώπιση του προδιαβήτη

Ο προδιαβήτης είναι το ενδιάμεσο στάδιο μεταξύ υγειούς κατάστασης και διαγνωσμένου διαβήτη. Μπορεί να προϋπάρχει για χρόνια, είναι «σιωπηλός» δηλαδή δεν έχει συμπτώματα, αλλά, δυστυχώς συνδέεται με ανεπιθύμητες νόσους και καταστάσεις όπως η στεφανιαία νόσος, η νευροπάθεια, η νεφροπάθεια αλλά και η όχι τόσο αθώα μη αλκοολική λιπώδης διήθηση ήπατος.
Η ανίχνευση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του προδιαβήτη έχει μεγάλη σημασία γιατί καθυστερεί ή και εμποδίζει τελείως την εμφάνιση του σακχαρώδη διαβήτη. Για το σκοπό αυτό διενεργούνται ειδικές εξετάσεις, τις οποίες μπορείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο των HealthSpot μαζί με κλινική εκτίμηση από ειδικό διαβητολόγο σε μία μόνο επίσκεψη.  

  1. One Stop Diabetes Clinic στα 60€

Περιλαμβάνει κλινική εξέταση από:

  • Διαβητολόγο
  • Καρδιολόγο
  • Οφθαλμίατρο.

Συνολική διαχείριση διαβήτη 

Σήμερα, περισσότερα από 450 εκατομμύρια άτομα πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη παγκοσμίως. Στην Ελλάδα το ποσοστό αγγίζει το 12% και εξ αυτών το 30% δεν γνωρίζει ότι πάσχει από ΣΔ, ενώ το 33% του ελληνικού πληθυσμού έχει προδιαβήτη. Ο σακχαρώδης διαβήτης, είναι μια πολύπτυχη και πολύπλοκη νόσος που επηρεάζει την καθημερινότητα των ασθενών. Ωστόσο, είναι στα χέρια τους να διαχειριστούν και να αποφύγουν μελλοντικές επιπλοκές, πάντα με τη σωστή καθοδήγηση των ειδικών. 

Η πολύχρονη εμπειρία του ιατρικού προσωπικού του Διαβητολογικού Τμήματος των HealthSpot στοχεύει στη συνολική και εξατομικευμένη αντιμετώπιση του διαβήτη και όχι μόνο στη μείωση του σακχάρου, μέσω: 

  • Προληπτικών ελέγχων, με στόχο την πρόληψη των επιπλοκών του διαβήτη όπως: προληπτική οφθαλμολογική εξέταση, εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις (ακτινογραφίες, triplex αγγείων κ.ά) 
  • Ιατρείου πρόληψης διαβητικού ποδιού
  • Διατροφικής εκπαίδευσης και παρακολούθησης των ασθενών
  • Εκπαίδευσης σε τεχνικές ινσουλινοθεραπείας (χρήση, συντήρηση και μεταφορά ινσουλινών) αλλά και με σύγχρονες μεθόδους ελέγχου συνεχούς καταγραφής της γλυκόζης και απομακρυσμένης παρακολούθησης (CGMs)
  • Ανίχνευσης και αντιμετώπισης συννοσηροτήτων του διαβήτη (υποθυρεοειδισμός, κατάθλιψη κ.ά), από τις αντίστοιχες ειδικότητες. 

Διαγνωστικά κέντρα Healthspot:

Κηφισιά: Λεβίδου 6

Περιστέρι: Παναγή Τσαλδάρη & Σαρανταπόρου 1

Γλυφάδα: Λεωφόρος Βουλιαγμένης & Γρηγορίου Λαμπράκη 62 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 212 8086000

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022, 15:04

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .