Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

InstaShop - το delivery app για όλα σου τα ψώνια τώρα και στην Ελλάδα

insta1

Sponsored Content

Με μία δυνατή 360ο μάρκετινγκ καμπάνια έκανε εμφανή την είσοδο της στην ελληνική αγορά η πλατφόρμα InstaShop, κατακλύζοντας Αθήνα και Θεσσαλονίκη με το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα που συνοδεύει το brand.

Με διαφημίσεις στην τηλεόραση, στα social media, με ΟΟΗ ενέργειες αλλά και με ένα μοναδικό ραδιοφωνικό σποτ με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους στο ελληνικό κοινό Δήμητρα Παπαδοπούλου και Θοδωρή Αθερίδη, το InstaShop έδειξε το δρόμο για την εποχή του Q-commerce, αυτή των γρήγορων αγορών. Το Q-commerce αποτελεί την νέα γενιά του ηλεκτρονικού εμπορίου και βασίζεται στην παράδοση προϊόντων, από είδη σούπερ μάρκετ και παντοπωλείου, μέχρι προϊόντα φαρμακείου, είδη οικιακής φροντίδας, καθώς και προϊόντα κατοικιδίων και όλα αυτά με παράδοση σε περίπου 1 ώρα, ανάλογα με την περιοχή εξυπηρέτησης.


Ποιο είναι όμως το InstaShop;

Το InstaShop ξεκίνησε στο Ντουμπάι το 2015, από 2 Έλληνες ιδρυτές, τον Ιωάννη Τσιώρη και την Ιωάννα Αγγελιδάκη και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες παραγγελίας ειδών σούπερ μάρκετ, φαρμακείου, pet shop και άλλων προϊόντων στη Μέση Ανατολή, έχοντας παρουσία στις περισσότερες αγορές του Αραβικού Κόλπου.

Το Φεβρουάριο του 2020 το InstaShop διείσδυσε την ελληνική αγορά ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη, ενώ τον Ιούνιο του 2021 επέκτεινε την δραστηριότητά του και στην Αθήνα. Σήμερα, το InstaShop εξυπηρετεί την πόλη της Θεσσαλονίκης και σχεδόν όλη την περιοχή της Αττικής, παραδίδοντας προϊόντα σούπερ μάρκετ, κρεοπωλείου, pet shop και φαρμακείου σε μόλις 1 ώρα και σε τιμές ίδιες με αυτές του φυσικού καταστήματος.

Στο InstaShop μπορεί ο καταναλωτής να βρει περισσότερα από 500 αγαπημένα καταστήματα που επιλέγει για τις καθημερινές του αγορές, όπως τα ΑΒ Βασιλόπουλος, My market, Θανόπουλος, Pet City, ERGON, 24 Shopen, Τυροκομεία Κωσταρέλος και Αγορά Ναταλί, ενώ βρίσκονται διαθέσιμα περισσότερα από 1.000.000 προϊόντα.

Συγκεκριμένα στο InstaShop, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει από μία πληθώρα καταστημάτων και από μία ευρεία γκάμα προϊόντων από τις παρακάτω κατηγορίες:

• Σούπερ μάρκετ
Κλείσιμο
• Μανάβικα
• Κρεοπωλεία
• Βιολογικά
• Καπνικά
• Pet shops
• Φαρμακεία
• Παντοπωλεία


Καλώντας, μάλιστα, τους καταναλωτές να βιώσουν τη διαδικτυακή εμπειρία αγορών σούπερ μάρκετ, το InstaShop προσφέρει 5 ευρώ έκπτωση στην πρώτη παραγγελία από την εφαρμογή, εφαρμόζοντας τον εκπτωτικό κωδικό ‘shop5’. Μπορείτε να κατεβάσετε το InstaShop app κάνοντας κλικ εδώ.InstaShop & Γρήγορη παράδοση

Το InstaShop διαδραματίζει διπλό θετικό ρόλο στην εποχή του Q-commerce. Από τη μία δίνει τη δυνατότητα στους εμπόρους λιανικής να αποκτήσουν ένα επιπλέον κανάλι πώλησης, αυτό των διαδικτυακών αγορών, χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν οι ίδιοι, από το μηδέν, τη δικιά τους πλατφόρμα. Από την άλλη, δίνει και την ευκαιρία στους καταναλωτές να έχουν στην πόρτα τους εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα που χρειάζονται. Σε μία εποχή που οι ρυθμοί ζωής είναι ιδιαίτερα αυξημένοι, το InstaShop θέλει να απαλλάξει τους καταναλωτές από μία επιπλέον έγνοια, αυτή του να βρουν χρόνο για σούπερ μάρκετ.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει είτε άμεση παράδοση των προϊόντων εντός μίας ώρας, είτε να επιλέξει προγραμματισμένη παράδοση για την ημέρα και ώρα που τον/ην εξυπηρετεί.


Ξεκινήστε τις αγορές σας κατεβάζοντας την εφαρμογή InstaShop εδώ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.