Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Kanye West: Θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2024

Kanye West: Θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2024

Παρά τις αντισημιτικές δηλώσεις του και το γεγονός ότι του κόστισαν μερικές από τις πιο κερδοφόρες συνεργασίες του με δημοφιλή brand ρούχων και έστρεψαν χιλάδες ανθρώπους εναντίον του, ο Kanye West αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ο ράπερ φαίνεται πως αδιαφορεί για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα λεγόμενά τους εις βάρος των Εβραίων και θεωρεί πως ακόμα και σήμερα, έχει πολλούς υποστηρικτές που θα τον ψηφίσουν,

αν θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος.

Μάλιστα, δεν έχασε χρόνο να ανακοινώσει τις προθέσεις του στο κοινό κι αμέσως μόλις ο λογαριασμός του στο Twitter ενεργοποιήθηκε ξανά, έκανε γνωστό πως σκοπεύει να «κατέβει» για πρόεδρος το 2024.

.

Στο πλευρό του βρίσκεται ο ακροδεξιός πολιτικός, Μίλο Γιαννόπουλος, γεγονός που εξηγεί την πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση στο Μπέβερλι Χιλς.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο 45χρονος ράπερ δήλωσε πως ο Μίλο είναι εκείνος που ετοιμάζει την καμπάνια του. «Αυτό είναι ανακοίνωση; Όντως κατεβαίνεις για πρόεδρος;», τον ρώτησε ένας χρήστης του Twitter κάτω από το βίντεο, με τον Κάνιε Γουέστ να το επιβεβαιώνει.

«Είναι απλό. Κανείς δεν θα μπορεί να μου πει "πρέπει να πεις αυτό ή πρέπει να πεις εκείνο". Προχωράμε προς το μέλλον», απάντησε ο Kanye West.

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.