Δευτέρα, Νοεμβρίου 28

Κατοχυρώθηκαν οι τίτλοι των Ιlluminati και στην Ελλάδα από μία Αδελφότητα

Η Μεγάλη Συντεχνία της Αδελφότητα του Φωτός έχουν την αποκλειστική χρήση του τίτλου

Κατοχυρώθηκαν οι τίτλοι των Ιlluminati και στην Ελλάδα από μία Αδελφότητα

Τα ονόματα «Ιλλουμινάτι» και «Illuminati» κατοχύρωσε για αποκλειστική χρήση στην Ελλάδα η επονομαζόμενη «Μεγάλη Συντεχνία της Αδελφότητας του Φωτός», με βάση τις συνημμένες αποφάσεις του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

Μάλιστα, η Αδελφότητα του Φωτός καλεί όποιον τα χρησιμοποιεί, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός διότι σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθεί νομικά.

Με δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα η «Μεγάλη Συντεχνία της Ελλάδας της Αδελφότητας του Φωτός» αναφέρει: «Με βάση τις συνημμένες αποφάσεις του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, κατοχυρώθηκαν και επίσημα πλέον τα ονόματα «Ιλλουμινάτι» και «Illuminati» για χρήση στην Ελλάδα αποκλειστικά από τους εκπροσώπους της Μεγάλης Συντεχνίας της Αδελφότητας του Φωτός.

Καλούμε στο εξής όποιον τα χρησιμοποιεί, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός διότι επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας στο μέλλον (ήδη ετοιμάζονται οι πρώτες νομικές κινήσεις προς κάποιους γνωστούς αριβίστες οι οποίες θα ανακοινωθούν)».

Ιλουμινάτι

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της «η Αδελφότητα, δεν αποτελεί ακόμα μία Μεγάλη Στοά. Σκοπός της είναι να αποτελέσει μία «elite» Αδελφότητα η οποία θα προσπαθήσει να συνθέσει και να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τα ιδεώδη του Ευρωπαϊκού Διαφωτισμού, της Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας, του Χριστιανικού Ουμανισμού καθώς επίσης της Κλασικής Ρώμης ως πρότυπο οργανωμένου Κράτους.

Αποτελεί συνεπώς μια πνευματική ομάδα η οποία επικεντρώνεται σε Φιλελεύθερες, Αδογματικές και Ανθρωπιστικές Αρχές. Είναι ένα διαφορετικός «πόλος» μέσω του οποίου μπορεί ο άνθρωπος να εξελιχθεί Πνευματικά και Πολιτικά (υπό την Αριστοτελική θεώρηση).

Τα μέλη του Τάγματος έχουν ορκισθεί πλήρη εναντίωση σε όλες τις μορφές και εκφράσεις του δεσποτισμού και του δογματισμού (πνευματικού, θρησκευτικού ,πολιτικού κλπ) και είναι ταγμένα στην προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των Ανθρώπων , της εκρίζωσης της παραδοσιοκρατίας και της πάταξης κάθε μορφής φανατισμού.

Αρωγοί στην παραπάνω προσπάθεια είναι ο Ορθός Λόγος, η Επιστήμη και η Δημιουργική Αποδόμηση παλαιών δογμάτων και αντιλήψεων. Η φράση που χαρακτηρίζει τα μέλη της Αδελφότητας είναι Nosce te Ipsum – Ex Te Nosce alios ( Know thyself – And from thyself know others)».
Οι Illuminati είναι μια αδελφότητα πεφωτισμένων, η οποία ιδρύθηκε τον 18ο αιώνα στη Βαυαρία.

Πολλές είναι οι θεωρίες και οι μύθοι γύρω από την επιβίωση αυτής της οργάνωσης μέσα στους αιώνες και τις υποτιθέμενες δραστηριότητές της, στις οποίες συγκαταλέγονται η Γαλλική Επανάσταση, ο αγώνας εναντίον της Καθολικής Εκκλησίας καθώς και βλέψεις παγκόσμιας κυριαρχίας.

Τα μέλη των Illuminati, ήταν πάντα εκλεκτές και πλούσιες προσωπικότητες, από αρχηγούς κρατών, μέχρι μεγάλες μορφές της Τέχνης. Σήμερα δε, πιστεύεται ότι αρκετοί από τους διάσημους ανθρώπους της παγκόσμιας showbiz ανήκουν εκεί και όσο και αν προσπαθούν να το κρατήσουν κρυφό, τα σημάδια τους προδίδουν.

pronews.gr στο Instagram

Από την Ktay Perry, ως την Lady Gaga και από τη Beyonce και τον Jazy Z, μέχρι τον Justin Bieber, δείτε παρακάτω ποιοι διάσημοι πιθανότατα να είναι μέλη των Illuminati.


 https://www.pronews.gr/thriskeia/mystikismos/katoxyrothikan-oi-titloi-ton-illuminati-kai-stin-ellada-apo-mia-adelfotita/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .