Κυριακή, Νοεμβρίου 6

Νίκη Ηλιοπούλου, η πιο σέξι παρουσία του Love Island

Η φωτογράφος-φωτομοντέλο είναι μία από τις Islanders που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο αλλά και η απόλυτη ξανθιά φαντασίωση του ριάλιτι γνωριμιών. 

Ένα μήνα και κάτι μετά την πρεμιέρα του, το Love Island, το ριάλιτι γνωριμιών του ΣΚΑΪ που δέχτηκε σκληρή κριτική από το κοινό (σ.σ: κάτι που έχει συμβεί αντίστοιχα και στο εξωτερικό για τα ξένα

αντίστοιχα ριάλιτι), από την οποία δεν έμεινε αλώβητη ούτε η love guard Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία. Μετά την τελευταία αποχώρηση της Κλαούντιας και του Αλέξανδρου, 4 ζευγάρια διαμένουν πλέον στη βίλα της Τενερίφης. Και τα τέσσερα, θα διαγωνιστούν για το έπαθλο, με το κοινό να είναι ο τελικός κριτής αποφασίζοντας ποιο θα είναι τελικά ο μεγάλος νικητής.

Ανάμεσα στις παίκτριες και τους παίκτες που διεκδικούν την πρώτη θέση του Love Island είναι η Νίκη Ηλιοπούλου. Μία γυναικεία παρουσία που είχε ξεχωρίσει εξαρχής και στην πορεία κέρδισε την καρδιά του Φάνη, με τον οποίο διαγωνίζεται για τη νίκη.

Ποζάροντας αποκαλυπτικά στο Instagram

Φωτογραφίες με μαγιό, εσώρουχα και φορέματα που αγκαλιάζουν τις καλλίγραμμες καμπύλες της. 

Αυτές είναι οι λήψεις που πρωταγωνιστούν στον λογαριασμό της πανέμορφης Islander, που έχει κάνει ό,τι αλλαγή μπορείς να φανταστείς στα μαλλιά της (ροζ ράστα, σγουρό, κοντό καρέ) και μετρά πάνω από 22,5 χιλιάδες followers

Δε γνωρίζουμε αν θα είναι εκείνη που αποχωρήσει από την Τενερίφη με το έπαθλο.

Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι η Νίκη Ηλιοπούλου θα δει το Instagram της να μεγαλώνει και να μεγαλώνει και εκείνη να ανταμείβει τους καινούργιους της φίλους με λήψεις σαν κι αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .