Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Σπίτι με το MEGA: Η συγκινητική μουσική συνύπαρξη του Γιώργου Μαργαρίτη με τον γιο του (Βίντεο)

Spiti_me_to_mega__6_

Πατέρας και γιος ερμήνευσαν το τραγούδι που είχε γράψει ο αείμνηστος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας «Και τι ζητάω»

Tο βράδυ του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου, η Ρούλα Κορομηλά, υποδέχτηκε στο «Σπίτι με το Mega», τον Γιώργο Μαργαρίτη.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει καταφέρει μέσα από την επιτυχημένη καριέρα του, να δημιουργήσει μια μεγάλη ιστορία με το όνομά του στον χώρο του λαϊκού τραγουδιού, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, όταν συναντήθηκε επί σκηνής με τον γιο του. Αφού τραγούδησε κάποιες από τις επιτυχίες του, χάρισε μια μοναδική στιγμή, τόσο στον ίδιο, όσο και στο κοινό, όταν ήρθε στο πλατό ο γιος του, Κωνσταντίνος Μαργαρίτης και τραγούδησε μαζί του.

Πατέρας και γιος ερμήνευσαν το τραγούδι που είχε γράψει ο αείμνηστος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας «Και τι ζητάω», προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση σε όλους.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, πολύ περήφανος για τον 25χρονο γιο του, μίλησε με συγκινητικά λόγια για εκείνον, λέγοντας ότι έχει πολύ ταλέντο και πως σίγουρα θα σημειώσει μία σημαντική πορεία στον χώρο της μουσικής: «Τα παιδιά των τραγουδιστών τις περισσότερες φορές έχουν καλή φωνή. Ο Κωνσταντίνος είναι και μουσικός, προσπαθεί πολύ και τα πάει καλά».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-comkzgkio181)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.