Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Μανώλης Παπακαλιάτης: Η εξομολόγηση on κάμερα για τον γιο του Χριστόφορο

Μανώλης Παπακαλιάτης: Η εξομολόγηση on κάμερα για τον γιο του Χριστόφορο

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης υπήρξε αθλητικός παράγοντας στην Κρήτη και πλέον ασχολείται με τον τουρισμό. Όπως θα δείτε παρακάτω ο ίδιος μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο γιος του είχε πάντοτε κλίση στα καλλιτεχνικά.

«Δεν μπορεί να μην είναι κάποιος γονέας υπερήφανος, όταν βλέπει τα παιδιά του να πηγαίνουν καλά. Ο Χριστόφορος από μικρός είχε μία κλίση στο καλλιτεχνικό κομμάτι, θεωρώ ότι κάτι πήρε

από τη γιαγιά του, τη μητέρα μου, που ήταν ερασιτέχνης ζωγράφος», δήλωσε αρχικά ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Δεν μπορεί να μην είναι κάποιος γονέας υπερήφανος, όταν βλέπει τα παιδιά του να πηγαίνουν καλά. Ο Χριστόφορος από μικρός είχε μία κλίση στο καλλιτεχνικό κομμάτι, θεωρώ ότι κάτι πήρε από τη γιαγιά του, τη μητέρα μου, που ήταν ερασιτέχνης ζωγράφος», δήλωσε αρχικά ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Παράλληλα, ο Μανώλης Παπακαλιάτης ανέφερε πως ο γιος του δεν έχει αγάπη  για τον αθλητισμό όπως εκείνος.

«Δεν έχει ιδέα από αθλητισμό. Είχαμε πάει με φίλους σε ένα παιχνίδι το 1983, Ολυμπιακός – Πανελλήνιος κι είχα πάρει μαζί μου τον Χριστόφορο, αλλά δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον. Σηκώθηκε κι έφυγε» πρόσθεσε η πατέρας του ηθοποιού.


Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο που πρόβαλε η εκπομπή «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ»:

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.