Τετάρτη, Νοεμβρίου 23

Κιμ Καρντάσιαν: Ανέβασε νέα ημίγυμνη φωτογραφία και κατηγορείται… ξανά για photoshop

Οι χρήστες εντόπισαν μια «περίεργη» σκιά στο πόδι της και αμέσως, θεώρησαν πως πρόκειται για κακή επεξεργασία

Κιμ Καρντάσιαν: Ανέβασε νέα ημίγυμνη φωτογραφία και κατηγορείται… ξανά για photoshop

Η Κιμ Καρντάσιαν αντιμετωπίζει για ακόμα μια φορά σκληρή κριτική από το κοινό της, για τις νέες φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram.

Η 42χρονη τηλεπερσόνα του ριάλιτι «The Kardashians» φωτογραφήθηκε μπροστά στον καθρέφτη, φορώντας ένα μικροσκοπικό σετ μαύρων εσωρούχων και δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό.

καρντασιαν

Ωστόσο, η ανάρτησή της δίχασε το κοινό, καθώς κάποιοι χρήστες παρατήρησαν κάτι «περίεργο» στο πόδι της.

κιμκαρν

Όπως ανέφεραν στα σχόλια, φαίνεται σαν η Κιμ Καρντάσιαν να το «πείραξε» με το Photoshop, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως πρόκειται απλά για μια αντανάκλαση από τον καθρέφτη.

«Τι συμβαίνει με την Κιμ εδώ; Κυριολεκτικά, μοιάζει σαν να υπάρχει μια ραφή στον εσωτερικό μηρό της», γράφει ένας χρήστης στο Instagram, με έναν άλλο να προσθέτει: «Τι συμβαίνει με τους μηρούς της;».

κιμ2
μκιμ1

Από την άλλη μεριά, οι υποστηρικτές της έσπευσαν να σχολιάσουν πως η σκιά οφείλεται στον καθρέφτη που βρίσκεται πίσω της.

«Υπάρχει ένας καθρέφτης πίσω της. Φαίνεται και στις υπόλοιπες 5 φωτογραφίες που δημοσίευσε. Είναι ξεκάθαρο πως είναι η αντανάκλαση του ποδιού της», αναφέρει ένας ακόλουθός της.

κιμ23_

Αυτή βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Κιμ Καρντάσιαν κατηγορείται για Photoshop. Πριν από λίγους μήνες, ένας χρήστης του TikTok παρατήρησε πως η Κιμ επεξεργάστηκε το σώμα της, προκειμένου να φαίνεται πως έχει πιο αδύνατο λαιμό σε μια πρόσφατη φωτογραφία της, δίπλα στην πισίνα.

 pronews.gr στο Instagram 
kim__1_

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .