Τρίτη, Νοεμβρίου 29

Tο Καλάθι του Νοικοκυριού και λοιπές θανάσιμες κομμουνιστικές αθλιότητες

Βreaking news

Και όλη αυτή η επιβολή των αθλιοτήτων στόχο έχει τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού

Tο «καλάθι του νοικοκυριού» και λοιπές κομμουνιστικές αθλιότητες, οι οποίες έρχονται σαν συνέχεια των οργασμικών επιδομάτων του υπουργού Οικονομικών, τα οποία ακολούθησαν μία κατασκευασμένη πανδημία και όλα αυτά κάτω από τις οδηγίες νοσηρών εγκεφάλων τις οδηγίες των οποίων ακολουθεί η πλειοψηφία των Ευρωπαίων ηγετών.

Και όλη αυτή η επιβολή των αθλιοτήτων στόχο έχει τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού-ειδικά των δυτικών κοινωνιών. Συμμετέχουν  σ΄αυτή την αθλιότητα τα υποτιθέμενα

μεγάλα διεθνή ΜΜΕ που στη πλειοψηφία τους ανήκουν σε μόλις 3 εταιρίες και φυσικά τα σεσημασμένα εγχώρια πεκινουά μηντιακά και πολιτικά του WEF.

Που ακούστηκε όμως ένας λαός να δέχεται με τόση παθητικότητα όλη αυτή τη θανάσιμη και χυδαία επιβολή των μέτρων που τον σκοτώνουν;

Ωραία τα αρχ…καπαμά ήταν μία αυθόρμητη αντίδραση αλλά δεν αρκεί αυτό όταν επί σειρά ετών οι εκλεγμένοι ηγέτες εφαρμόζουν μία και μοναδική ατζέντα η οποία απέχει από την προεκλογικά υποσχόμενη.

Και όπως σε όλες τις επαναστάσεις έτσι κι εδώ οι ελπίδες στηρίζονται στους αστούς, στην αστική και επιχειρηματική τάξη που θίγεται από τις αθλιότητές τους.


Οι πετρελαιάδες, οι εφοπλιστές, οι βιομήχανοι των οποίων τα εργοστάσια εξαρτώνται από το πετρέλαιο αυτοί διαβλέπουν τον κίνδυνο και αντιδρούν. Η κοινωνία που ονειρεύονται μία χούφτα τυράννων δεν θα χρειάζεται αεροπλάνα, πλοία, εργοστάσια, αυτοκίνητα, τηλεπικοινωνίες, τράπεζες (θα τις αντικαταστήσουν με ψηφιακό αέρα κοπανιστό γι΄αυτό και όσοι παραδοσιακοί τραπεζίτες απέμειναν αντιδρούν σε όλο αυτό) και πάει λέγοντας καθώς οι ψηφιακές οντότητες του Harari την μόνη “υποχρέωση” που θα έχουν είναι να πεθαίνουν.

Εκπαιδεύοντας στο θάνατο τις κοινωνίες οι ηγέτες της Δύσης μοιράζουν επιδόματα, καλάθια του νοικοκυριού και άλλες τέτοιου είδους αθλιότητες ενώ παράλληλα ο θίασος των αθλίων επιδημιολόγων επιχειρεί διά του τρόμου να επιβάλει τους αέναους εμβολιασμούς απέναντι στους αενάως κατασκευασμένους ιούς με μόνο στόχο τη μείωση και τον έλεγχο του πληθυσμού.


Στη προκειμένη περίπτωση είναι απαράδεκτο και από τις αλυσίδες των super market να συμμετέχουν σε τέτοιες κυβερνητικές μεθοδεύσεις.

Κουρδιστό Πορτοκάλι

https://kourdistoportocali.com/news-desk/to-kalathi-toy-noikokyrioy-kai-loipes-thanasimes-kommoynistikes-athliotites/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .