Κυριακή, Νοεμβρίου 20

Η vivo φέρνει μια Black Friday… κόλαση! Τα ολοκαίνουργια Y35 και Υ22S σε ασύλληπτες προσφορές

Η vivo φέρνει μια Black Friday… κόλαση! Τα ολοκαίνουργια Y35 και Υ22S σε ασύλληπτες προσφορές

Ψάχνεις νέο κινητό και η Black Friday είναι η περίοδος, που περίμενες για να κάνεις την κίνηση. Θέλεις να πάρεις όμως το καλύτερο, θέλεις να βρεις την κορυφαία προσφορά όλων. Θέλεις το υπέρτατο κινητό, αλλά θέλεις να το βρεις και στην καλύτερη τιμή; Η vivo και η Black Friday θα σε πάνε στον προορισμό σου: στην κορυφή!

Η εταιρεία που έχει παρουσιάσει μερικά από τα καλύτερα κινητά της χρονιάς «βάζει τα καλά της» και έρχεται με δυναμική διάθεση για τις προσφορές της Black Friday, προσφέροντας όχι μία, αλλά δύο συσκευές σε τιμή απλά ασυναγώνιστη.

H vivo συμμετέχει για πρώτη φορά στην Black Friday, φέρνει τα premium smartphones της και δείχνει στον ανταγωνισμό πώς γίνονται οι δελεαστικές Black Friday προσφορές.  Και μάλιστα, με συσκευή που μόλις κυκλοφόρησε στην αγορά!

vivo Y35: Τέτοια προσφορά Black Friday δεν έχεις ξαναδεί!

Ο λόγος για το vivo Y35, ένα υπερ-κινητό, που ανήκει στην αγαπημένη Y series και φυσικά, αποτελεί τον βασικό πρωταγωνιστή της φετινής “vivo Black Friday’’. Τα χαρακτηριστικά του θα τα ζήλευαν πολλοί από τους ανταγωνιστές του, όμως το Y35 δείχνει ότι μπορείς να τα έχεις όλα, χωρίς να αγχώνεσαι για το κόστος. Με αρχική τιμή στα €299, που το καθιστά ήδη value for money, σκέψου τι κερδίζεις, τώρα που η vivo αποφάσισε να σπάσει όλα τα ρεκόρ για τις προσφορές της Black Friday, με τιμή που σοκάρει: στα €199!

Μία από τις καλύτερες mid-range συσκευές της αγοράς, το Y35 έρχεται με τριπλή κάμερα AI (50MP + 2MP + 2MP) για να σου δώσει άψογες φωτογραφίες, ακόμη και υπό δύσκολες νυχτερινές συνθήκες, τόσο με τη selfie (16MP), όσο και με την κύρια κάμερά του, ελευθερώνοντας πλήρως τη φωτογραφική σου δημιουργικότητα.

Μπορείς να χτίσεις φανταστικά πορτρέτα, μαγικές πανοραμικές φωτογραφίες, υψηλής αισθητικής time lapse videos και πολλά ακόμη, πάντα με την ευκολία του λογισμικού της vivo.

Οι υψηλές επιδόσεις της κάμερας συνδυάζονται με το μοντέρνο design των premium γραμμών, στις οποίες μας έχει συνηθίσει η vivo, διατηρώντας πάντα το classy look. Σίγουρα θα το ερωτευθείς… Και τα δύο χρώματα, στα οποία κυκλοφορεί, το Dawn Gold και το Starlit Blue, είναι πανέμορφα.

Η εταιρεία χαρίζει μια αναβαθμισμένη εμπειρία καθημερινής χρήσης με το Y35: από τον ταχύτατο πλαϊνό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, που ξεκλειδώνει πανεύκολα σε 0,24 δευτερόλεπτα μέχρι την οθόνη των 90Hz στις 6,58 ίντσες, που βοηθά στην οπτική άνεση και τη «βουτυρένια» κύλιση, το Y35 «ζωγραφίζει» με την εμπειρία χρήσης που προσφέρει.

Όλα αυτά χωρίς να ανησυχείς καθόλου για τη φόρτιση, αφού διαθέτει fast charge στα 18Wκαι παράλληλα, η μπαταρία είναι τεράστια, στα 5000mAh. Έτσι μπορείς να «λιώσεις» και στο gaming, αλλά και με τις αγαπημένες σου video streaming υπηρεσίες, χωρίς να σκέφτεσαι τη διάρκεια ζωής της συσκευής σου.

Όπως βλέπεις, δεν έχουμε να κάνουμε με ένα απλό κινητό. Η vivo κυκλοφόρησε ένα από τα καλύτερα προϊόντα της και το παρουσιάζει σε μοναδική προσφορά.

Ανακάλυψε περισσότερα για το hero product της vivo Black Friday, το vivo Y35, πατώντας εδώ

To vivo Y22S είναι η all-around συσκευή που έψαχνες

H vivo παρουσιάζει ακόμη μια φανταστική προσφορά για ένα κινητό που συναρπάζει. Μιλάμε φυσικά για το vivo Y22S (4/64), ένα από τα πιο πετυχημένα smartphones της εταιρείας, που έρχεται να καλύψει κάθε σου ανάγκη. Αν χρειάζεσαι μια συσκευή που θα σε καλύψει σε κάθε σενάριο χρήσης, το Y22S (4/64) έρχεται με… αυτοπεποίθηση!

Μάλιστα, η ήδη εξαιρετική αρχική τιμή του, στα €199, έρχεται να μειωθεί κι άλλο στις προσφορές vivo Black Friday, και πλέον μπορείς να το βρεις στα €169!

Δεν υπάρχει άλλη συσκευή εκεί έξω σε αυτήν την τιμή που μπορεί να κάνει όσα καταφέρνει το Y22S (4/64). Πρόκειται για ένα πραγματικά ξεχωριστό smartphone, που σαγηνεύει τα πλήθη με τον λεπτό σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του. Οι πινελιές που έχει στην πλάτη του δίνουν μοναδική εμφάνιση, την οποία συμπληρώνουν οι 2.5D γραμμές.

H οθόνη του Y22S (4/64) «ζωντανεύει» στις 6,55 ίντσες, με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, καλύπτοντας κατά 89,67% το σώμα της συσκευής. Διαθέτει λειτουργία προστασίας ματιών, ενώ προς ικανοποίηση πολλών, διαθέτει και θύρα ακουστικών 3.5mm.

To gaming πάει πολλά επίπεδα πιο ψηλά, με την εξατομικευμένη λειτουργία “Multi-Turbo 5.5”για απρόσκοπτη χρήση, ενώ οι φωτογραφίες του θα σε γοητεύσουν, αφού στη βάση του είναι ένα φωτογραφικό κινητό, με κύρια κάμερα στα 50MP και ειδικό bokeh φακό για καταπληκτικά πορτρέτα.

Διαθέτει 2 θύρες SIM, τεράστια μπαταρία, στα 5000mAh, και τεχνολογία FaceWake για αστραπιαία αναγνώριση προσώπου στο ξεκλείδωμα, ανάμεσα σε άλλα.

Πρόκειται για ένα κινητό που ικανοποιεί σε κάθε σενάριο της απαιτητικής καθημερινότητας και σε αυτήν την τιμή-σοκ, δεν έχει ανταγωνισμό!

Ανακάλυψε περισσότερα για το vivo Y22S (4/64), πατώντας εδώ.

 https://www.zougla.gr/technology/article/i-vivo-ferni-mia-black-friday-kolasi-ta-olokenourgia-y35-ke-i22s-se-asiliptes-prosfores

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .