Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19

Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή: 148.000 νέοι δικαιούχοι στο πρόγραμμα

Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή: 148.000 νέοι δικαιούχοι στο πρόγραμμα

Την ένταξη 148.325 νέων ωφελούμενων από την υπάρχουσα λίστα επιλαχόντων στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Όπως είχε εξαγγείλει ο pρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το πρόγραμμα ανακύκλωσης και αντικατάστασης ηλεκτρικών συσκευών επεκτείνεται με τη διάθεση επιπλέον 136,6 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση το υπουργείου, ο αρχικός προϋπολογισμός του προγράμματος «Ανακυκλώνω -Αλλάζω Συσκευή», σχεδόν διπλασιάζεται, με τους συνολικούς πόρους να αγγίζουν τα 287 εκατ. ευρώ. Οι νέοι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, δήλωσε σχετικά: «Συνεπείς στη δέσμευση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εντάσσουμε επιπλέον 148 χιλ. δικαιούχους στη μεγαλύτερη δράση αντικατάστασης και ανακύκλωσης ενεργοβόρων συσκευών στη χώρα. Συνολικά, πάνω από 380 χιλ. νοικοκυριά έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν σημαντικά το ενεργειακό τους κόστος και να συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Μετά τη μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών μας στο «Ανακυκλώνω Αλλάζω Συσκευή», διπλασιάζουμε σχεδόν τον αρχικό προϋπολογισμό του προγράμματος, που αγγίζει σήμερα, τα 287 εκατ. ευρώ».

moneyreview.gr

  .moneyreview.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .