Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29

Ψάχνουν 20 εκατ. ευρώ της Καϊλή στον Παναμά

Ψάχνουν 20 εκατ. ευρώ της Καϊλή στον Παναμά

Έγγραφο με τη μορφή του κατεπείγοντος απέστειλε ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Χαράλαμπος Βουρλιώτης, στην ομόλογη Αρχή για το Ξέπλυμα στον Παναμά, ζητώντας να ενημερωθεί εάν έχουν μεταφερθεί εμβάσματα ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ από το Κατάρ σε λογαριασμούς που ενδεχομένως ανήκουν στο ζεύγος Καϊλή - Τζιόρτζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω έγγραφο απεστάλη από τον κ. Βουρλιώτη, πριν από δύο ημέρες, στις Αρχές του Παναμά, στο πλαίσιο των συντονισμένων ερευνών, που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τις οικονομικές δραστηριότητες του προφυλακισμένου ζεύγους, το οποίο εμπλέκεται στο «Qatargate».

Μάλιστα, ο κ. Βουρλιώτης, στο πλαίσιο της δικαστικής συνεργασίας με τις βελγικές Αρχές, παραμονή της συνεδρίασης του βελγικού δικαστικού συμβουλίου, που θα αποφάσιζε για την παράταση της προσωρινής κράτησης της Εύας Καϊλή, ενημέρωσε κατόπιν σχετικού αιτήματος του Βέλγου εισαγγελέα για τις μέχρι τότε ενέργειες, στις οποίες είχε προβεί ο ίδιος στη χώρα μας.

Δηλαδή, για τη δέσμευση των λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου και μελών της οικογένειάς της στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και το “χρυσό” οικόπεδο 7 στρεμμάτων στην Πάρο.

Πηγή: ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .