Πέμπτη, Δεκεμβρίου 8

Νίκος Καρβέλας: Μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του 8 μηνών γιου που απέκτησε με την Έλενα Φερεντίνου


Πιο ευτυχισμένος από ποτέ είναι ο Νίκος Καρβέλας, καθώς πριν από λίγους μήνες έγινε πατέρας για τρίτη φορά στα 70 του χρόνια.
Συγκεκριμένα, η 32χρονη σύντροφός του, Έλενα Φερεντίνου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά τους.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές ευτυχίας μαζί με τη σύντροφό του και τον γιο τους.

Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης, η Έλενα Φερεντίνου δημοσίευσε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον Νίκο Καρβέλα και τον γιο τους, δείχνοντας μας για πρώτη φορά το πρόσωπο του μωρού.

Ο Νίκος Καρβέλας κάθεται στο πιάνο, έχοντας στην αγκαλιά του τον 8 μηνών γιο του, με την Έλενα Φερεντίνου να γράφει στη λεζάντα: «Love of my life – Οι αγάπες της ζωής μου».

 

Να θυμίσουμε πως ο Νίκος Καρβέλας έχει ακόμη δύο παιδιά, την Σοφία από τον γάμο του με την Άννα Βίσση αλλά και τον μικρό Ανδρέα από τον γάμο του με την Αννίτα Πάνια.govastiletto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .