Πέμπτη, Δεκεμβρίου 1

Κάτια Δανδουλάκη για δίκη Φιλιππίδη: Ήταν χρέος μου και ήταν η απόλυτη αλήθεια – Ό,τι είδα, το είπα

«Αυτό θα ήταν η ευχή μου, δηλαδή ο καθένας να ακούει τη συνείδησή του και να το κάνει σαν κάτι φυσικό»

Κάτια Δανδουλάκη για δίκη Φιλιππίδη:  Ήταν χρέος μου και ήταν η απόλυτη αλήθεια – Ό,τι είδα, το είπα

Για την κατάθεσή της στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη την περασμένη εβδομάδα μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη. Η ηθοποιός μίλησε ενώπιον του δικαστηρίου για τη συνεργασία της με τον κατηγορούμενο, η οποία και σταμάτησε από δική της απόφαση λόγω της συμπεριφοράς του απέναντι στη Λένα Δροσάκη.

«Τελείωσε αυτό από εμάς. Ήταν ένα ξαλάφρωμα. Ό,τι ήταν να κάνουμε το κάναμε, τέλειωσε. Αυτό θα έπρεπε να είναι κάτι το φυσικό και όχι κάτι το εξαιρετικό για να το συζητάμε.

Αυτό θα ήταν η ευχή μου δηλαδή ο καθένας να ακούει τη συνείδησή του και να το κάνει σαν κάτι φυσικό» είπε η Κάτια Δανδουλάκη μιλώντας στο «Πρωινό μας».

«Το αντιμετώπισα ως κάτι το απόλυτα φυσικό. Μια δικαιοσύνη που αποδίδεται, ανακουφίζει κιόλας. Είναι μια κάθαρση. Για να κλείσει ένα θέατρο, δεν κλείνει χωρίς λόγο. Είμαι και θιασάρχης και παραγωγός, οπότε χάνω χρήματα από αυτό. Υπήρξαν λόγοι που ανέλυσα για να το κλείσω. Ήταν χρέος μου και ήταν η απόλυτη αλήθεια. Ό,τι είδα, το είπα» κατέληξε η Κάτια Δανδουλάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .