Τρίτη, Δεκεμβρίου 6

Σάλος: Βουλευτής άφησε τρία παιδιά και την σύντροφό του για πρώην πορνοστάρ! (Φωτο)

germania-768x496-768x405

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, η Γερμανίδα πορνοστάρ Ανίνα Ουκάτις εξέφρασε δημοσίως τις πολιτικές της φιλοδοξίες ανακοινώνοντας ότι θα είναι υποψήφια με το κόμμα των «Ελεύθερων Δημοκρατών» (FDP) στις τοπικές εκλογές του 2023 στο Έλμσορν, που βρίσκεται στο κρατίδιο Σλέσβιγκ – Χόλσταϊν.

Σήμερα, η 43χρονη πορνοστάρ – μέλος του FDP, διευθύνει τη δική της εταιρεία «Holsteiner Grund & Boden» και απολαμβάνει τον έρωτά της με τον βουλευτή των «Ελεύθερων Δημοκρατών», Χάγκεν Ράινχολτ.

O Γερμανός βουλετής Χάγκεν Ράινχολτ με την πρώην πορνοστάρ Ανίνα Ουκάτις

«Από το 2017, υπήρχε μία σπίθα μεταξύ μας», όπως παραδέχεται ο 44χρονος Γερμανός βουλευτής στην εφημερίδα «Bild», προσθέτοντας:

«Γνωριστήκαμε και αγαπήσαμε ο ένας τον άλλον μέσα στο κόμμα «FDP».

Ο βουλευτής των «Ελεύθερων Δημοκρατών» χώρισε την επί 16 χρόνια σύντροφο και μητέρα των τριών παιδιών τους για να βρίσκεται στο πλευρό της Ουκάτις.

Η 51χρονη πρώην σύντροφός του, Καρολίν Πράισλερ, είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και μέλος του κόμματος FDP στο Μπάρτ, που βρίσκεται στο κρατίδιο Μεκλεμβούργο- Πομερανίας.

Ο Χάγκεν Ράινχολτ με την 51χρονη πρώην σύντροφό του, Καρολίν Πράισλερ

Η ίδια δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι υποφέρει από τον χωρισμό τους .

«Οι τελευταίοι μήνες ήταν μια πικρή περίοδος για μένα», έγραψε στο Twitter.

Από την πλευρά της, η Ανίνα Ουκάτις δηλώνει τρισευτυχισμένη.

«Είναι μεγάλη η αγάπη μας και απολαμβάνουμε μαζί ένα ευτυχισμένο μέλλον», λέει η Γερμανίδα πορνοστάρ στη γερμανική εφημερίδα.

Από τότε που έγινε μέλος του κόμματος το 2021, η Ουκάτις έχει επαφές με εξέχοντες πολιτικούς και δεν διστάζει να βγάζει μαζί τους φωτογραφίες, όπως με τον πρόεδρο του κόμματος των «Ελεύθερων Δημοκρατών» και νυν υπουργό Οικονομικών, Κριστιάν Λίντνερ!

Στο παρελθόν, η 43χρονη Γερμανίδα έχει γυρίσει τολμηρές ταινίες, όπως την «Das Promi-Luder» ενώ έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το «Promi Big Brother». Είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος και πριν ένα χρόνο, αποφάσισε να ενταχθεί στο κόμμα του FDP.

Το 2013, παντρεύτηκε τον 65χρονο δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία του real estate, Τεοντόρ Ζέμελχαακ. Πριν από λίγους μήνες το ζευγάρι χώρισε και η Ουκάτις δέχτηκε ξανά τα βέλη του έρωτα…

Αφήνοντας τον πάμπλουτο σύζυγό της με περιουσία που αγγίζει τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ κι έχοντας στη φαρέτρα του μια εταιρεία ακινήτων με 25.000 διαμερίσματα, ο παθιασμένος λάτρης των vintage αυτοκινήτων δηλώνει απαρηγόρητος που τον άφησε η γυναίκα του.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a3%ce%ac%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%92%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%ac%cf%86%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%84%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%ce%b9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .