Πέμπτη, Δεκεμβρίου 8

Μαρινέλλα: Ο θυελλώδης έρωτας με τον Φρέντυ Σερπιέρη, η κόρη τους και η σχέση με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Μαρινέλλα: Ο θυελλώδης έρωτας με τον Φρέντυ Σερπιέρη, η κόρη τους και η σχέση με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Πρεμιέρα έκανε πριν λίγες ημέρες στο Christmas Theatre η Μαρινέλλα με τη μουσική παράσταση «Τα λαϊκά της Μαρινέλλας».

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, συναντήθηκε με τον συνθέτη και σολίστ Θανάση Πολυκανδριώτη και μαζί ερμήνευσαν μεγάλες λαϊκές επιτυχίες του. Τη Μαρινέλλα συνόδευσαν επί σκηνής και τέσσερις νέες τραγουδίστριες:

η Στεφάνια Ρίζου, η Κασσιανή Λειψάκη, η Βένια Καραγιαννίδου και η Σίσσυ Πολυδώρου, καθώς και η ορχήστρα της Μαρινέλλας.

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, συναντήθηκε με τον συνθέτη και σολίστ Θανάση Πολυκανδριώτη και μαζί ερμήνευσαν μεγάλες λαϊκές επιτυχίες του. Τη Μαρινέλλα συνόδευσαν επί σκηνής και τέσσερις νέες τραγουδίστριες: η Στεφάνια Ρίζου, η Κασσιανή Λειψάκη, η Βένια Καραγιαννίδου και η Σίσσυ Πολυδώρου, καθώς και η ορχήστρα της Μαρινέλλας.

Από το κοινό δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτζίνα Σερπιέρη, την οποία απέκτησε με τον ιταλικής καταγωγής πρωταθλητή της ιππασίας και επιχειρηματία Φρέντυ Σερπιέρη.

Η Μαρινέλλα είχε αναφέρει σε συνέντευξή της: «Τον Φρέντυ Σερπιέρη τον είχα ερωτευτεί πολύ. Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί. Μετά τη γέννηση της κόρης μας, εκείνος ήθελε να παντρευτούμε. Του είπα, όμως, ότι δεν χρειάζεται, καλύτερα να μείνουμε φίλοι. Φυσικά την αναγνώρισε, της έδωσε το όνομά του, έγιναν όλα όπως έπρεπε. Τον αγαπάω πολύ, είναι εξαιρετικός άνθρωπος και αυτός και η γυναίκα του, η Σαμπίνα, ο γιος τους επίσης, που είναι πραγματικός αδελφός της κόρης μου».

Το ζευγάρι μάλιστα διατηρούσε δεσμό πριν η τραγουδίστρια γνωρίσει τον Τόλη Βοσκόπουλο και δεν παντρεύτηκαν ποτέ, παρά την επιθυμία του επιχειρηματία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής.

Η Τζωρτίνα Σερπιέρη μεγάλωσε μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος την είχε σαν δικό του παιδί.


Δύο χρόνια πριν παντρευτεί τον Τόλη Βοσκόπουλο, σε ένα σπίτι στο Παγκράτι, η Μαρινέλλα έγινε μαμά. Η σχέση της με τον διακεκριμένο ιππέα Φρέντυ Σερπιέρη μπορεί να μην είχε happy end, αλλά τους ένωσε για πάντα ο ερχομός της κόρης τους, Τζωρτίνα.

Όταν η Μαρινέλλα χώρισε με τον Φρέντυ Σερπιέρη γνώρισε τον Τόλη Βοσκόπουλο κι όπως αποδείχτηκε ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της. Παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 1975 και η Τζωρτίνα ήταν τότε μόλις δύο ετών. Έτσι, έζησε μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο μέχρι το 1981 όπου τελικά το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει οριστικά.

Τζωρτζίνα Σερπιέρη: Η προσωπική ζωή και το επάγγελμά της

Η Τζωρτζίνα Σερπιέρη είναι πάντοτε διακριτική και αποφεύγει την έκθεση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ωστόσο, φροντίζει πάντα να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης της μητέρας, όπως άλλωστε και το καλοκαίρι όταν βρέθηκε στο Ηρώδειο.

Η Τζωρτζίνα Σερπιέρη είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά, τον 19χρονο Δημήτρη και την 14χρονη Μελίνα, ενώ αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και διατηρεί χαμηλό προφίλ.

Η Μαρινέλλα σε παλιότερη δήλωσή της είχε αναφέρει για την εγγονή της: «Γεννημένη ηθοποιός. Με την κόρη μου το γλίτωσα, έγινε σκηνοθέτις. Με την εγγονή το βλέπω να ’ρχεται…».

Η κόρη της Μαρινέλλας έχει παντρευτεί με τον Τίμο Δασκαλόπουλο και έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

 

Αυτό που δε γνώριζε σχεδόν κανείς είναι πως πριν αποφασίσουν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου με τους τωρινούς τους συζύγους, η Τζωρτίνα Σερπιέρη ήταν ζευγάρι με τον Δημήτρη Κόκοτα.

Η Τζωρτίνα μοιάζει πάρα πολύ στη μαμά της, ενώ έχει πάρει τα γαλάζια μάτια του πατέρας της, ο οποίος απεβίωσε πριν περίπου έξι χρόνια.

Φωτογραφίες: NDP photo agency

 govastiletto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .