Σάββατο, Δεκεμβρίου 10

Θάνος Καλλίρης: «Με καρακαμάκωσε η Ναταλία Γερμανού»

Ο Θάνος Καλλίρης έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην πρώτη του γνωριμία με τη Ναταλία Γερμανού.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίον σε είδον τη μεσημβρίαν» και αρχικά, μίλησε για την πρώτη φορά που είδε μπροστά του την παρουσιάστρια.

«Η Ναταλία δεν ήταν γνωστή τότε, δεν ήξερα ότι ήταν κόρη του Γερμανού. Ήταν η απαρχή του κίτρινου Τύπου τότε, που αναδείκνυε τα.. ζευγάρια. Είχαμε σχέση δηλαδή, πρώτα και μετά, το έμαθε κι ο κόσμος. Η Ναταλία ήταν μια ραδιοφωνική παραγωγός.

Οι Bang της γράψανε τα μουσικά σήματα της εκπομπής της, τότε που γράφαμε σε όλους τους διάσημους, στον Τσαουσόπουλο, τα Νέα του ΑΝΤ1. Έτσι τα έφτιαξα με τη Ναταλία», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε, αρχικά δεν ήξερε καν ποια ήταν η Ναταλία Γερμανού ή ποιος ήταν ο πατέρας της. «Ήταν μια κοπέλα που την έκαναν μεταγραφή ο ΑΝΤ1 από τον ΣΚΑΪ. Το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 φούντωνε τότε, είχε στο πρόγραμμα μια εκπομπή που λεγόταν «Κλαμπ Σάντουιτς» κι εμείς αναλαμβάναμε να της γράψουμε τα σήματα. Έρχεται η Ναταλία εκεί με νάζι και με… καρακαμάκωσε. Αυτό είναι γνωστό, το ξέρει, το έχει αποδεχτεί. Κι εγώ κάποια στιγμή τσίμπησα, μάσησα και ήμασταν 5μιση χρόνια μαζί», ανέφερε.

Τέλος, εξήγησε πως οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες μέχρι και σήμερα, ενώ συχνά αστειεύονται μεταξύ τους για την περίοδο που ήταν μαζί.

«Την αγαπώ. Κατά καιρούς, κάνουμε και πλάκα μεταξύ μας. Το έχουμε «τσαλακώσει» πολύ με ζήλιες και τα λοιπά. Δείχνουμε την αστεία πλευρά της σχέσης μας που ήταν πολύ καλή, υγιής και όμορφη», κατέληξε.

https://patkiout.gr/showbiz/thanos-kalliris-me-karakamakose-i-natalia-germanoy/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .