Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Δικηγόρος πατέρα Αντωνίου: «Πέταξαν στον δρόμο την οικογένειά του»

Δικηγόρος πατέρα Αντωνίου: «Πέταξαν στον δρόμο την οικογένειά του»

Ο ένας εκ των συνήγορων του πατέρα Αντώνιου, Θρασύβουλος Κονταξής σχολίασε την απομάκρυνση του από όλες τις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου». Αυτά δήλωσε σε δημοσιογράφους πρωί του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου. 

Συγκεκριμένα ο κ. Κονταξής είπε: «Το αβυσσαλέο μίσος της επίσημης ελληνικής εκκλησίας για το έργο της "Κιβωτού" συνάντησε την εκλογική αγωνία της κυβέρνησης, η οποία με ένα εγκάθετο διοικητικό συμβούλιο, πρόεδρος του οποίου είναι μία κυρία εφοπλιστής,

χωρίς καμία προειδοποίηση, παράνομα και αυθαίρετα κλείδωσαν και πέταξαν κυριολεκτικά στον δρόμο την οικογένεια του πατρός Αντωνίου, ο οποίος επιστέφοντας από ραντεβού δεν μπόρεσε να μπει καν στο γραφείο του».

«Είναι παράνομο! Θα κάνω ό,τι προβλέπει ο νόμος. Τη Δευτέρα θα δω τον κύριο Ντογιάκο και θα υποβληθεί και έγκληση για συγκεκριμένα αδικήματα» είπε στη συνέχεια ο δικηγόρος.

Τέλος, σχολιάζοντας δημοσιεύματα με δηλώσεις του πατρός Αντωνίου, ο δικηγόρος ανέφερε ότι «ο πατέρας Αντώνιος δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση. Ούτε ο πατέρας Αντώνιος, ούτε η πρεσβυτέρα».
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.