Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29

Νυχτοπερπάτησε η οικογένεια Καραμανλή!


Τον Μίνωα Μάτσα στη σκηνή χειροκρότησε προχθές το βράδυ η οικογένεια Καραμανλή, πλην του μπαμπά τους και πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, που δεν αρέσκεται σε μεταμεσονύκτιες εξόδους.

Όμως η Νατάσα, η Αλίκη και ο Αλέξανδρος δεν έχουν τέτοια θέματα, και έτσι αποφάσισαν να χαρούν τον οικογενειακό τους φίλο Μίνωα Μάτσα στη σκηνή του Gazarte, στο Γκάζι, απολαμβάνοντας και την παρέα της απαστράπτουσας Ολγας Κεφαλογιάννη, η οποία υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά τη Νατάσα και τα δίδυμα καμάρια της, που όποτε τους το επιτρέπουν οι φοιτητικές τους υποχρεώσεις συνοδεύουν τη μητέρα τους σε εκδηλώσεις!

1 2022 12 14T084820.820

Άπαντες πέρασαν μια νύχτα μαγική, με τον Μίνωα στο πιάνο να παίζει μελωδίες που μαγεύουν το κοινό και να εισπράττει το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Η Νατάσα με τον Αλέξανδρο και την Αλίκη πριν από την παράσταση, μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον μουσικοσυνθέτη, συνομιλώντας μαζί του, βγάζοντας και τις αναμνηστικές φωτογραφίες. Υστερα πέρασαν δύο ολόκληρες ώρες με το «Καράβια βγήκαν στη στεριά», το «Ονειρο απατηλό», το «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου», το «Μινόρε της Αυγής» και πολλά άλλα τραγούδια που όλοι μας έχουμε τραγουδήσει!

Εκτός όμως από την οικογένεια Καραμανλή υπήρχε και άλλος ένας καλεσμένος που η παρουσία του συζητήθηκε. Ο λόγος για τον τηλεοπτικό Μαθιό του «Σασμού» Δημήτρη Λάλο, που απόλαυσε κι εκείνος τον μουσικοσυνθέτη, ο οποίος, με αφορμή τις τρεις εμφανίσεις του, που θα ολοκληρωθούν στις 19 του μήνα, ανέφερε πως είχε την ανάγκη να βρεθεί κοντά με το κοινό και να μοιραστεί μαζί του τους αγαπημένους του ρυθμούς, τα μουσικά γυρίσματα, τους στίχους που τον έριξαν από νωρίς στο τραγούδι σε μια σχέση αγάπης που βαστάει γερά σαν να άρχισε μόλις χθες!

πηγή: espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .