Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Στο εδώλιο για κακούργημα ο πρώην αντιδήμαρχος

ΚΤΗΝΟΣ ! Σκότωσε ένα αθώο ζώο με τον πιο φρικτό τρόπο!

Με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα παραπέμπεται στο Μικτό Ορκωτό ο πρώην αντιδήμαρχος Ζίτσας για τον βασανισμό του γαϊδάρου, ο οποίος τελικά μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του είχε υποβληθεί σε ευθανασία.

Το πόρισμα του Εισαγγελέα, όπως έγινε γνωστό από την εκπρόσωπο του ΚΙΔΙΖΩ Εύα Κρυστάλλη, απορρίπτει όλους τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου περί επίθεσης που είχε δεχθεί το ζώο από λύκο και πτώσης του από την καρότσα του αγροτικού αυτοκινήτου που το μετέφερε.

Καθοριστικής σημασίας, ειδικά ως προς το πρώτο, ήταν οι γνωματεύσεις που είχαν γίνει από τους εξειδικευμένους κτηνίατρους που είχαν εξετάσει το ζώο.

Ο βαρύς τραυματισμός λοιπόν δεν ήταν αποτέλεσμα ούτε επίθεσης αλλά ούτε και πτώσης, γεγονός που οδηγεί τον ιδιοκτήτη του ζώου στο εδώλιο με βαρύτατες πλέον κατηγορίες.

Μέχρι στιγμής δικάσιμος δεν έχει οριστεί.

https://www.epiruspost.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.