Δευτέρα, Δεκεμβρίου 26

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε λάθος και αυτοκαταστράφηκε!»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε λάθος και αυτοκαταστράφηκε!»

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ,  Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ενας από τους ρόλους που παίξατε ήταν στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη…

Για πολλά χρόνια μάς έδενε το επάγγελμα και μας έκανε να νιώθουμε μια ισχυρή επαγγελματική και οικογενειακή φιλία. Όμως, έτσι όπως έγινε το ταξίδι της ζωής μας, οι δρόμοι μας χώρισαν,

οι πορείες μας άλλαξαν. Ο Πέτρος οδηγήθηκε σε άλλους δρόμους και, δυστυχώς, φτάσαμε εδώ που φτάσαμε…

Πώς είναι να αντιμετωπίζετε έναν πρώην φίλο σας στα δικαστήρια;

Είναι πολύ δύσκολη συνθήκη. Θα έλεγα ότι εγώ δεν έχω διαγράψει από μέσα μου τη λέξη «φίλος». Απλά θα ήθελα αυτός ο άνθρωπος που υπήρξε φίλος της ζωής μου να μπορέσει να καταλάβει ότι κάτι έκανε λάθος και αυτοκαταστράφηκε!

Πιστεύετε ότι μπορείτε να ξεπεράσετε αυτό το χάσμα και να έρθετε και πάλι κοντά;

Δεν το ξέρω. Αυτό είναι δικό του πρόβλημα. Εγώ, όταν τελειώσει αυτή η μεγάλη περιπέτεια, όπου και αν είναι, είτε έξω είτε μέσα στη φυλακή, θα ήθελα πάρα πολύ να του μιλήσω και να του πω κάποια πράγματα. Πράγματα που θα έπρεπε να του είχα πει πολλά χρόνια πριν!

Η σύζυγός του και ο γιος του σας αντιμετώπισαν αρκετά σκληρά…

Δεν με πειράζει. Καταλαβαίνω τη δυσχερή τους θέση και μπορώ μέσα μου να δικαιολογήσω οποιαδήποτε εχθρική στάση. Θέλω να έχω τη συνείδησή μου καθαρή, να είμαι κοντά στους ανθρώπους που δεινοπάθησαν και, αν κάποιος έχει φταίξει, πρέπει να καταλάβει το λάθος του. Οποια και αν είναι η απόφαση του δικαστηρίου, σημασία έχει τι έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια. Εγώ, όταν βλέπω βασανισμένους ανθρώπους, είμαι απόλυτα κοντά σε αυτούς!

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που ζήσατε σε όλη αυτή τη διαδικασία;

Η στιγμή της κατάθεσής μου. Δεν ήταν εύκολο πράγμα… Οταν είσαι μάρτυρας στα δικαστήρια, η θέση σου είναι δύσκολη και σκληρή γιατί πρέπει να πεις αλήθειες. Πιο εύκολα γίνεσαι ψευδομάρτυρας -που δεν έχω υπάρξει ποτέ-, γιατί το ψέμα βγαίνει πιο εύκολα από τα χείλη

govastiletto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .