Κυριακή, Δεκεμβρίου 18

Τροχαίο δυστύχημα στη Μεσαρά: «Ήταν σαν έκρηξη βόμβας»

Τροχαίο δυστύχημα στη Μεσαρά: «Ήταν σαν έκρηξη βόμβας»

Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (17/12) στην περιοχή της Μεσαράς, του νομού Ηρακλείου, με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς και δύο τραυματίες που νοσηλεύονται στην Εντατική. Δύο οχήματα σύμφωνα με πληροφορίες συγκρούστηκα μετωπικά με σφοδρότητα στον δρόμο Τυμπάκι - Αγία Γαλήνη

Και οι δύο νεκροί, ο 44χρονος οδηγός του ενός οχήματος και ο 80χρονος οδηγός του άλλου,

κατάγονταν από το νομό Ρεθύμνου. Την ίδια ώρα, οι δύο γυναίκες, που επέβαιναν ως συνοδηγοί στα δύο οχήματα και όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης «εκτοξεύτηκαν» έξω από αυτά, μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. 

Η 33χρονη σύζυγος του 44χρονου και η 76χρονη σύζυγος του 80χρονου, σύμφωνα με όσα είπε ο διοικητής του Βενιζελείου, Κώστας Τερζάκης, νοσηλεύονται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με πολλαπλά κατάγματα σε όλο τους το σώμα.  Ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας τους θα κριθεί αν θα μπουν χειρουργείο.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο διερευνώνται από την αστυνομία, με πιθανό σενάριο την είσοδο ενός από τα δύο οχήματος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης, είναι αυτό που δήλωσε στο «Δια - sos -τε τη Μεσαρά» ιδιοκτήτης θερμοκηπίου που βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από το σημείο του τροχαίου, ότι άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο «σαν έκρηξη βόμβας» που τον έκανε να βγει τρέχοντας στο δρόμο όπου πιο κάτω αντίκρυσε φριχτές εικόνες.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο - ντοκουμέντο που ακολουθεί, στο σημείο επιχειρούσε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των οδηγών καθώς και τα δύο οχήματα λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες.

 

 

Όπως φαίνεται και από το βίντεο - ντοκουμέντο που ακολουθεί, στο σημείο επιχειρούσε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των οδηγών καθώς και τα δύο οχήματα λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες.

Χωρίς τις αισθήσεις του απεγκλωβίστηκε ένας άντρας από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και παραδόθηκε στο Ε.Κ.Α.Β μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων στο Τυμπάκι του δήμου Φαιστού Κρήτης. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 2 #οχήματα.
Δια-SOS-τε τη Μεσαρά
14 ώρες πριν

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η 34χρονη, βαριά τραυματίας η ηλικιωμένη!

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίδει η 34χρονη συνοδηγός του 44 χρονου με καταγωγή επίσης από το Σπήλι ενώ βαριά τραυματισμένη νοσηλεύεται και η ηλικιωμένη συνοδηγός και σύζυγος του οδηγού του δεύτερου οχήματος.

Σε κλίμα πένθους το Ρέθυμνο για τους δυο νεκρούς του φρικτού τροχαίου στην Μεσαρά

Τους δύο νεκρούς από τροχαίο δυστύχημα θρηνεί τις τελευταίες ώρες το νότιο Ρέθυμνο, καθώς ο 44χρονος οδηγός καταγόταν από το Σπήλι και ο 80χρονος από τον Πλάτανο Αμαρίου.

Ο 44χρονος οδηγός
Ο 44χρονος οδηγός

Πρόκειται για τον 44χρονο Γιώργο Μαρινάκη, που κινούνταν από Αγία Γαλήνη προς Τυμπάκι και τον 80χρονο Nίκο Μαθιουδάκη, πατέρα αστυνομικού που υπηρετεί στο Ηράκλειο, που ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που κινούνταν στο ρεύμα από Τυμπάκι προς την Αγία Γαλήνη.

Πηγή: cretalive.gr, neakriti.gr, creta24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .