Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Κολωνός: «Πετάχτηκαν» από τα κρεβάτια τους οι κάτοικοι μετά από ισχυρή έκρηξη σε κατάστημα με καπνικά προϊόντα - Πληροφορίες για βομβιστική επίθεση (βίντεο)

Ζημιές στο κατάστημα με τα καπνικά προϊόντα και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα - Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί Ισχυρή έκρηξη σε κατάστημα μ...

Ζημιές στο κατάστημα με τα καπνικά προϊόντα και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα - Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί

Ισχυρή έκρηξη σε κατάστημα με καπνικά προϊόντα, επί της οδού Ηρούς, συγκλόνισε τον Κολωνό τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η έκρηξη σημειώθηκε στις 02.45 σήμερα Δευτέρα και προκάλεσε μεγάλες ζημιές στο κατάστημα με τα καπνικά προϊόντα, σε σταθμευμένα αυτοκίνητα ενώ έσπασαν τζάμια στις γύρω κατοικίες.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εσκεμμένη ενέργεια, προφανώς βομβιστική επίθεση, και όχι ατύχημα.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και απέκλεισαν την περιοχή, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν και ειδικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που ερευνούν για στοιχεία, από τα οποία θα εξακριβωθούν τα αίτια της έκρηξης, το είδος του μηχανισμού – εάν πρόκειται για βομβιστική ενέργεια – και τυχόν ίχνη για τον εντοπισμό των δραστών.


πηγηhttps://www.epilekta.com/2022/12/blog-post_60.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.