Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Κ.Μητσοτάκης: Τελικά στη… θάλασσα αποφασίζει για εκλογές

Ακύρωσε το ταξίδι στο Μέτσοβο

Κ.Μητσοτάκης: Τελικά στη… θάλασσα αποφασίζει για εκλογές

Τελικά ο Κ.Μητσοτάκης θα πάρει τις αποφάσεις του στη θάλασσα και όχι στο βουνό, καθώς ακύρωσε το ορεινό Μέτσοβο (μάλλον λόγω έλλειψης χιονιού), όπου σκόπευε να βρεθεί τα Χριστούγεννα, και πήγε στην πατρίδα του, στα Χανιά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε μάλιστα οικογενειακή φωτογραφία στο instagram, γράφοντας: «Από το βουνό στη θάλασσα. Χρόνια Πολλά».

Το χιούμορ για το βουνό και τη θάλασσα παραπέμπει ευθέως στην αλλαγή σχεδίων για την ολιγοήμερη απόδραση.

Όταν ερωτάται ο ίδιος για το πότε θα στηθούν οι κάλπες, απαντά με το γνωστό αινιγματικό του χαμόγελο: «Μέσα στο 2023».

Ωστόσο, οι εισηγήσεις που έχουν γίνει είναι συγκεκριμένες, με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα η καθεμία, και κινούνται σε ένα χρονικό εύρος από 26 Μαρτίου μέχρι τέλη Απριλίου, ενώ κάποιοι μιλούν και για… Μάιο.

pronews.gr στο Instagram

Σύμφωνα με πηγές που είναι κοντά στον πρωθυπουργό, ο κ. Μητσοτάκης φέρεται να ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά και σε συνδυασμό με τις εξελίξεις, το κλίμα και τις δημοσκοπήσεις να ανακοινώνει εν ευθέτω χρόνω τις προθέσεις του. Το βέβαιον είναι ότι οι εκλογές θα γίνουν με τη νέα απογραφή, όπως ξεκαθάρισε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

 .pronews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.