Τρίτη, Δεκεμβρίου 27

Μπρους Γουίλις: Το ατύχημα στα γυρίσματα που ίσως έχει προκαλέσει την αφασία του

wswe4rtyu

Οι φίλοι και η οικογένεια του Μπρους Γουίλις πιστεύουν ότι ένας τραυματισμός στο κεφάλι που υπέστη στα γυρίσματα της ταινίας δράσης «Τα δάκρυα του ήλιου» του 2002 θα μπορούσε να είναι η αιτία της εκφυλιστικής εγκεφαλικής νόσου που έβαλε τέλος στην καριέρα του, αλλά ένας εργαζόμενος στα ειδικά εφέ της ταινίας αρνήθηκε τον ισχυρισμό.

Η οικογένειά του -συμπεριλαμβανομένης της πρώην συζύγου του Ντέμι Μουρ, της νυν συζύγου του Έμα Χέμινγκ και της κόρης του Ρούμερ Γουίλις- ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ο ηθοποιός του «Die Hard» διαγνώστηκε με αφασία, μια νευρογνωσιακή διαταραχή που επηρεάζει την ικανότητα των πασχόντων να μιλούν και να κατανοούν τη γλώσσα. Ως αποτέλεσμα, ο Γουίλις «αποχωρεί από την καριέρα του που σήμαινε τόσα πολλά γι’ αυτόν».

Ένας ανώνυμος φίλος δήλωσε στην εφημερίδα The Sun ότι η οικογένειά του πιστεύει ότι η ασθένεια μπορεί να συνδέεται με ένα χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι στα γυρίσματα μιας ταινία δράσης.

Ο Γουίλις μήνυσε την εταιρεία παραγωγής, Revolution Studio, και τον επαγγελματία ειδικών εφέ της ταινίας δράσης Τζο Πανκέικ το 2004, ισχυριζόμενος ότι είχε υποστεί «σημαντικές ψυχικές και σωματικές βλάβες» αφού είχε χτυπηθεί από ένα «squib» – ένα εκρηκτικό ειδικών εφέ που προοριζόταν ώστε να μοιάζει με τον αντίκτυπο πυροβολισμών, κατά τη διάρκεια της παραγωγής τον Οκτώβριο του 2002.

Δείτε το βίντεο

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .