Πέμπτη, Δεκεμβρίου 1

Πρόσκληση σε ημερίδα "ΠΑΙΔΕΙΑ στα ΜΕΣΑ"

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης με θέμα «Παιδεία στα Μέσα»τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 (ώρα έναρξης 17.00) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου (Καραθεοδωρή 1 Περιστέρι, στάση μετρό Περιστέρι).

Σε μία εποχή που οι νέες τεχνολογίες εξελίσσονται ραγδαία, επηρεάζοντας τον τρόπο που λειτουργούν τα Μέσα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, καθώς και τον τρόπο που οι πολίτες αφομοιώνουν την πληροφορία, η ημερίδα της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, θέτει ως κύριο στόχο να απευθυνθεί στη νέα γενιά και σε όσους/ες την πλαισιώνουν και την υποστηρίζουν (εκπαιδευτικούς και γονείς), όπως και σε κάθε ενεργό πολίτη που επιθυμεί να ενημερωθεί, να προβληματιστεί και να εξοικειωθεί με τις βασικές έννοιες και λειτουργίες των Μέσων, αποφεύγοντας τους κινδύνους και αξιοποιώντας τα οφέλη τους.

Γραμματεία Γενικού Γραμματέα

Επικοινωνίας  και Ενημέρωσης

Προεδρία της Κυβέρνησης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .