Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21

Ο Μέσι ανανεώνει στην Παρί ΣΖ για να... επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα

Ο Μέσι ανανεώνει στην Παρί ΣΖ για να... επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με πληροφορίες του καταλανικού Τύπου, ο Λιονέλ Μέσι σκοπεύει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, το επόμενο χρονικό διάστημα, αφού όμως πρώτα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Σε δέκα ημέρες από σήμερα, ο «ψύλλος» θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο επιθυμεί, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο και οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν, θα μπορούν να αρχίσουν τις σχετικές συζητήσεις.

Αναφερόμενος, πρόσφατα, στο θέμα και σχετικά με την παραμονή των Κιλιάν Εμπαπέ και Λιονέλ Μέσι, ο «ισχυρός άνδρας» των πρωταθλητών Γαλλίας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, σχολίασε: «Φυσικά, είναι οι δύο καλύτεροι σκόρερ και παίκτες του Μουντιάλ. Δεν θέλω να πω τίποτε για τον Λέο, συμφωνήσαμε να μιλήσουμε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Οι τελευταίες πληροφορίες στην Ισπανία, θέλουν τον Μέσι να μην... δελεάζεται από την προοπτική του MLS, καθώς θέλει να παραμείνει σε ανταγωνιστικό επίπεδο και να κατακτήσει το Champions League. Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Κελαϊφί «απομόνωσε» για λίγο τον Μέσι, προκειμένου να τον συγχαρεί, αλλά κυρίως για να τον καλέσει σε μια προσεχή συνάντηση τις επόμενες ημέρες, για το νέο του συμβόλαιο. Μάλιστα, η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», εκτιμά ότι ο Αργεντινός άσος θα μείνει κατά 90% στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Παράλληλα, η «La Vanguardia», τονίζει ότι ο Μέσι, έχει ήδη ενημερώσει τον Τσάβι και το επιτελείο του, ότι σκοπεύει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Μια επιστροφή που δεν αναμένεται αυτό το καλοκαίρι, αφού όλα τα εμπλεκόμενα μέρη σε αυτήν την υπόθεση εκτιμούν ότι θα ανανεώσει με την Παρί ΣΖ, αλλά στο σχετικά κοντινό μέλλον. Ωστόσο, ο 36χρονος άσος, δεν έχει και... πολύ χρόνο στην διάθεση του για να ξαναντυθεί στα «μπλαουγκράνα».

Εφόσον λοιπόν τα σχετικά δημοσιεύματα έχουν... βάση αληθείας, ο Μέσι θα συνεχίσει για μία χρονιά την καριέρα του στην γαλλική πρωτεύουσα και το καλοκαίρι του 2024 θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, προφανώς και πιθανότατα, προκειμένου να «κρεμάσει τα παπούτσια του» στην ομάδα με την οποία συνδέθηκε άρρηκτα.

.zougla.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .