Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Κατάλυση της έννομης τάξης από τους Ρομά: Ρίχνουν βόμβες και πυροβολούν τους αστυνομικούς στην Θεσσαλονίκη

Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και η κυβέρνηση αδυνατεί να προστατεύσει τους πολίτες

Με τα επιδόματα που τους δίνουν όλοι οι τουρκόγυφτοι ήρθαν εδώ . Κόψτε τα επιδόματα να γυρίσουν από εκεί που ήρθαν

Κατάλυση της έννομης τάξης από τους Ρομά: Ρίχνουν βόμβες και πυροβολούν τους αστυνομικούς στην Θεσσαλονίκη

Εκατοντάδες Ρομά πυροβολούν και ρίχνουν πέτρες κατά αστυνομικών των ΜΑΤ στην Θεσσαλονίκη, σε μία κατάσταση που η συμπρωτεύουσα γνωρίζει για πρώτη φορά από το 1912 που απελευθερώθηκε από τον τουρκικό ζυγό.

Τα επεισόδια ξέσπασαν, όταν τα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στο σημείο, ανάβοντας φωτιές και στήνοντας οδοφράγματα, επιτέθηκαν πετώντας αρχικά πέτρες κατά των διμοιριών των ΜΑΤ.

Ρομά επιχείρησαν να στήσουν και δεύτερο οδόφραγμα πλησίον ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων, στην οδό Πόντου. Αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να τους αποτρέψουν με χρήση χημικών και τότε δέχθηκαν μπαράζ πυροβολισμών από κυνηγετικά όπλα, ενώ ακούστηκαν ήχοι και από πυροβολισμούς από πιστόλια.

Οι αστυνομικοί έτρεξαν να καλυφθούν και το αποτέλεσμα ήταν οι Ρομά να «προελάσουν» και να αρχίσουν να ρίχνουν εμπρηστικές βόμβες καυσίμου κατά αυτοκινήτων κλπ.

 pronews.gr στο Instagram

Η ένταση στο σημείο παραμένει.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ένταση στο σημείο παραμένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.