Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

ΟΙ ΑΙΩΝΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ ‘’ΦΤΩΧΩΝ ΡΩΜΑ’’ - Γιατί οι ΡΩΜΑ όταν δηλώνουν ένα παιδί είναι πάντα κορίτσι;

Η ώρα της αλήθεια έφτασε. Μετά από αρκετή έρευνα και αρκετά στοιχεία θα πούμε όσα δεν ξέρετε για τους «καημένους» τους Ρομά…

Ξεκινάμε λοιπόν με το πιο εύκολο…

Ένας Ρομά ή καλύτερα μια Ρομά μπορεί να γίνει πολύτεκνη μέσα σε 3 χρόνια χωρίς καν να γεννήσει παιδί. Πως;


Απλά με 2 μάρτυρες, πηγαίνει σε ένα αστυνομικό τμήμα και δηλώνει ότι… γέννησε κάτω από ένα δέντρο. Γιατί αυτό;

Πάμε να δούμε τι λέει το τρίτο δικαιολογητικό για να γίνει η ληξιαρχική πράξη γέννησης


Δελτίο Γέννησης – Πιστοποιητικό από τον γυναικολόγο-μαιευτήρα ο οποίος δηλώνει πότε και που έγινε ο τοκετός. Σε περίπτωση αδυναμίας προσκόμισης του παρόντος πιστοποιητικού χρειάζεται υπεύθυνη δήλωση τρίτου ατόμου που παραστάθηκε στον τοκετό. Και κάπου εδώ εμφανίζονται οι 2 μάρτυρες και δηλώνουν ότι όντως το παιδί γεννήθηκε κάτω από ένα δέντρο.


Η οικογένεια Ρομά παίρνει το χαρτί και έχει ληξιαρχική πράξη γέννησης και έχει ένα εικονικό παιδί. Και θέλετε να μάθετε το καλύτερο;


Το παιδί που δηλώνουν είναι ΠΑΝΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙ… Γιατί;


Γιατί αν δηλώσουν αγόρι κάποια στιγμή θα τους έρθει χαρτί για στρατό. Οπότε δηλώνουν ψεύτικο παιδί κορίτσι και από εκείνη τη μέρα κανείς δεν ασχολείται. Αν ζητηθεί από την αστυνομία να δουν το παιδί (πράγμα αδύνατον) παίρνουν ένα μωρό από άλλον Ρομά. Είπατε τίποτα;


Δεύτερον, έχεις ποτέ αναρωτηθεί τι θα γινόταν αν συμπεριφερόσουν στο παιδί σου όπως συμπεριφέρεται ένας Ρομά στο δικό του; Σε πόσα φανάρια έχεις δει 4-5 χρόνον παιδί Ρομά να πουλάει χαρτομάντιλα χωρίς παπούτσια και βρώμικο;


Πόσες φορές έχουμε δει πατέρα Ρομά να βαράει το παιδί του και τη γυναίκα του; Πααααρα πολλές φορές. Αν εσύ έκανες αυτά στο παιδί σου ξέρεις τι θα γινόταν;


Θα έχανες την επιμέλεια του παιδιού σου και το παιδί σου θα πήγαινε σε ίδρυμα μέχρι να μεγαλώσει, έχει συμβεί ποτέ αυτό σε κάποιον Ρομα; Η απάντηση είναι ΟΧΙ.


Οι Ρομά αποτελούν μια πληθυσμιακή ομάδα που λαμβάνει πολλά προνοιακά επιδόματα. Πολλές οικογένειες, μάλιστα, ζουν ουσιαστικά από αυτά. Επίδομα φτώχειας, πολυτέκνου αλλά και για ατυχήματα που παθαίνουν συχνά λόγω του τρόπου ζωής τους και χρόνιες ασθένειες. Μετά από έρευνα μόνο στην περιοχή του Βόλου, αποκαλύφθηκε ότι 14 Ρομά εισέπρατταν παρανόμως οικογενειακά επιδόματα ύψους 211.000 ευρώ. Είναι κοινό μυστικό, άλλωστε, ότι ο αριθμός των παιδιών που δηλώνονται από τη δεκαετία του 1980 μέχρι σήμερα στους κόλπους των Ρομά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.


Η Κάρτα Αλληλεγγύης, που θεσμοθετήθηκε από το υπουργείο Εργασίας για να ανακουφίσει πολλές οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, καταλήγει σε δυσανάλογα μεγάλο ποσοστό σε Ρομά, καθώς πάρα πολλοί εξ αυτών εμφανίζονται να πληρούν τα κριτήρια. Είναι σύνηθες φαινόμενο, μας λένε εκπαιδευτικοί, να εγγράφονται στα δημόσια σχολεία παιδιά των Ρομά χωρίς, όμως, να παρακολουθούν τα μαθήματα. Αυτό συμβαίνει επειδή για να λαμβάνουν οι γονείς το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης προϋπόθεση είναι τα παιδιά τους να είναι ενταγμένα στο σύστημα υποχρεωτικής εκπαίδευσης.


Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, εισπράττουν επιδόματα κάθε είδους παρότι είναι εύποροι. Τα εισοδήματά τους, όμως, είναι κατά κανόνα αδήλωτα. Με τον τρόπο αυτό στερούν επιδόματα από πραγματικά άπορες οικογένειες, οι οποίες ουδέποτε έτυχαν κάποιας ιδιαίτερης μεταχείρισης.


ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ‘’ΡΩΜΑ’’!


Άμα υπάρχει θέληση από το Ελληνικό κράτος η εξακρίβωση της γνησιότητας του κάθε νεογέννητου βρέφους είναι απλή! Η επιστήμη μας έχει δώσει τα μέσα και με μία εξέταση DNA γίνεται άμεσα η ταυτοποίηση! Την ίδια ώρα τακτοποιείται και το γένος του νεογνού! Έτσι μπορούν να τεκνοποιούν όπου τους αρέσει (δέντρα, σπηλιές, βουνά, χωράφια ή μέσα στο ιδιόκτητο Datsun)


Για το θέμα του σχολείου νομίζω ότι και εκεί η λύση είναι απλή: Μετά από έναν αριθμό απουσιών (σχολικό απουσιολόγιο) διακόπτεται αυτομάτως και το επίδομα. Η επαναφορά της επιδότησης θα γίνεται κατόπιν κάποιας ''χρονοβόρας'' διαδικασίας και με λεπτομερή δικαιολογητικά. Δηλαδή εξηγήσεις και σχετικές αποδείξεις που να δικαιολογούν τις απουσίες. Με άλλα λόγια ένα καλό ,''στρίμωγμα'' για να μειωθεί αυτή η ''επιδημία'' της απάτης εναντίον του Ελληνικού λαού.


Τέλος, να μην δέχεται η Αστυνομία ή κάθε άλλος κρατικός οργανισμός το «Μπαλαμούτι» των 2 μαρτύρων για την ταυτοποίηση όποιας δήποτε υπαίθριας ή μη γέννας! Κατευθείαν μετά τον τοκετό παρουσίαση σε κέντρο ταυτοποίησης!


Αρκετά πια η ανοχές προς τους ‘’φτωχούς Ρωμά’’

http://panagiotisarvanitis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.