«Να τι μπορεί να μάθει ένας άνθρωπος»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Εύη Βατίδου και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε αν έχει ψωνίσει ποτέ αθλητικά είδη από τη λαϊκή αγορά.

Η ίδια ωστόσο, δεν έκρυψε την έκπληξή της, αφού δεν γνώριζε καν ότι στη λαϊκή πωλούνται ρούχα.

«Γιατί έχει η λαϊκή; Με πιάνεις ανενημέρωτη…», απάντησε με έκπληξη το πρώην μοντέλο.

Όταν η δημοσιογράφος της επισήμανε πως εκεί μπορεί να βρει αθλητικά είδη, πιτζάμες κι εσώρουχα, έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

«Δεν το ήξερα. Να τι μπορεί να μάθει ένας άνθρωπος. Εν τω μεταξύ έχω πάει στη λαϊκή -της Βουλιαγμένης βέβαια- μόνο μία φορά στη ζωή μου. Δεν το είχα παρατηρήσει αυτό. Είδες τι μαθαίνεις; Ωραία. Όχι, δεν θα ψώνιζα από τη λαϊκή», συμπλήρωσε.

Το δημόσιο ευχαριστώ του Αλέξη Κούγια

Πρόσφατα ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Secret» και θέλησε να ευχαριστήσει την πρώην συζύγου του, Εύη Βατίδου.

«Είμαι ευτυχισμένος πατέρας και θέλω και γι’ αυτό να ευχαριστήσω δημοσίως και την Εύη και τη μητέρα της, που βοήθησαν να καμαρώνουμε τα δύο αυτά υπέροχα παιδιά», είπε ο ποινικολόγος, μεταξύ άλλων, και αποκάλυψε για τον χωρισμό τους:

«Επειδή εγώ δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα χάσω την επαφή µε τα παιδιά µου, έπεισα την Εύη, αλλά συμφώνησε και αυτή, να νοικιάσει ένα σπίτι στη Βουλιαγμένη, όπου μέναμε μαζί πριν, το οποίο θα το πλήρωνα εγώ, και παράλληλα πήρα την απόφαση μόλις χωρίσαμε να αρχίσω να κατασκευάζω κοντά ένα σπίτι, στο οποίο θα υπήρχε ένας πολύ μεγάλος χώρος µόνο για τα παιδιά. Και έτσι έφτιαξα ένα σπίτι που δεν µου ήταν αναγκαίο, γιατί ήμουν µόνος µου και δεν υπήρχε και καμία περίπτωση να ξαναπαντρευτώ, αφού είχα ήδη δύο παιδιά».