Παρασκευή, Δεκεμβρίου 2

«Πονάει» ακόμα ο Στηβ Κακέτσης: «Η Άντζελα Δημητρίου τρέχει μόνη της και έρχεται δεύτερη και καταϊδρωμένη»

steve_kaketsis_antzela_dimitriou

Ο Στηβ Κακέτσης, πέρα από τις θρυλικές του επιχειρήσεις, έγινε γνωστός μέσα στα χρόνια για τη «θυελλώδη» σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου.

Είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιο. Οι σχέσεις τους, αν και χωρισμένοι εξακολουθούν να είναι πολύ καλές. «Έχω κάνει τεράστια λάθη, απίστευτα λάθη, δεν έχω μετανιώσει ποτέ για τίποτα. Γιατί για να τα κάνω σημαίνει ότι αυτό πίστευα

και ήθελα. Μετάνιωσα μόνο που δεν έκανα δεύτερο παιδί, αλλά βλέπεις είχαμε φοβηθεί τότε. Πριν από το γιο μας, είχαμε ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε στον 6 μήνα, 860 γραμμάρια και πέθανε σε 36 ώρες. Και ο Μάκης 6 μηνών ήρθε στον κόσμο γι ‘ αυτό και δεν κάναμε άλλο παιδί», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Παρ’ όλα αυτά το ειδύλλιο του με την Άντζελα Δημητρίου έχει μείνει στην ιστορία και αυτό γιατί και οι δύο πετούσαν «κάρφαρους» ο ένας για τον άλλον σε τηλεοπτικές εκπομπές και όχι μόνο.

Μετά την περίοδο του χωρισμού τους ο Στηβ Κακέτσης φέρεται να είχε δηλώσει πως «η Άντζελα Δημητρίου τρέχει μόνη της και έρχεται δεύτερη και καταϊδρωμένη».

Τότε η γνωστή τραγουδίστρια είχε δηλώσει: «Μίλησε με μια φίλη μου και ήταν μετανιωμένος. Της ανέφερε: ‘Έμαθα ότι ένας άλλος πάει να μπει στη ζωή της, ζήλεψα και για αυτό τα είπα’. Δηλαδή κάποιοι άνθρωποι φάσκουν και αντιφάσκουν. Εμένα αυτό δεν μου αρέσει. Πιστεύω ότι δεν μπορεί να με ξεπεράσει», λέει η Άντζελα και συνεχίζει σε συνέντευξη της στο περιοδικό Εγώ, πως δεν θα μπορούσα να είναι ποτέ ξανά μαζί του. «Έκλεισε αυτός ο κύκλος. Τον Κακέτση, τον αγαπώ, τον σέβομαι, έχω περάσει καλά μαζί του, αλλά η σχέση μας τελείωσε. Του αρέσει, όμως, η τηλεόραση και η δημοσιότητα»makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .