Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Ίδρυση παραρτήματος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Δυτική Μακεδονία

Ένα χρόνιο αίτημα των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας γίνεται πραγματικότητα. Έπειτα από παρέμβαση του περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη προς το αρμόδιο Υπουργείο, είναι προ των πυλών η ίδρυση παραρτήματος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Δυτική Μακεδονίαι

Η συμβολή του ΕΦΕΤ θα επιδράσει καταλυτικά την παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών τροφίμων με έμφαση στην εμπορική εξωστρέφεια.

Ο ελεγκτικός ρόλος του θα εδραιώσει την εφαρμογή των διαδικασιών ασφάλειας των τροφίμων χωρίς εκπτώσεις, αυξάνοντας έτσι την ποιότητα των παραγομένων προϊόντων.

Η Δυτική Μακεδονία αποκτά έτσι μια αναγκαία συνθήκη για περαιτέρω ανάπτυξη του δευτερογενούς τομέα του κλάδου των τροφίμων και εξασφαλίζει αποδεδειγμένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας στον τομέα της εστίασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.