Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

ΣΤΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟ! «Ακούω κουδούνι μέσα στο αυτί μου»! Πάγωσε το κοινοβούλιο με την δήλωση του πρωθυπουργού…

ΣΔΩΣΔΩΣΔΩ

Ακόμα και που κάνει τζόκινγκ ο Αλέξης Τσίπρας γνωρίζει ο Μητσοτάκης! Το ομολόγησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός λέγοντας στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό ότι «εσείς τρέχετε μέσα στον χώρο του ΟΑΚΑ».

Ωστόσο αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι ο πρωθυπουργός «την είπε» στον πρόεδρο της Βουλής για την χρήση του κώδωνα – για την οποία λίγη ώρα νωρίτερα ο Κώστας Τασούλας έκανε πλάκα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι τον αγόρασε με διαγωνισμό και ο τελευταίος του

έλεγε ότι είναι το μόνο που πρέπει να μην έγινε με απευθείας ανάθεση.

Το επεισόδια Μητσοτάκη – Τασούλα υπήρξε όταν ο πρόεδρος της Βουλής επέβαλε την τάξη χτυπώντας τον κώδωνα.

«Ησυχία. Όπως βλέπετε έχουμε και άλλα μέσα», είπε ο Κ. Τασούλας για να εισπράξει την ψυχρή απάντηση Μητσοτάκη: «μια και λέτε για άλλα μέσα. Τα ακούω μέσα στο αυτί μου. Να τα χρησιμοποιείτε με φειδώ παρακαλώ».

Ουδείς στην Ολομέλεια γέλασε.

Αντίθετα, ακόμα και τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. κοιτάζονταν με απορία…

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a3%ce%a4%ce%9f-%ce%98%ce%9f%ce%9b%ce%a9%ce%9c%ce%95%ce%9d%ce%9f-%ce%a4%ce%9f%ce%a5-%ce%9c%ce%a5%ce%91%ce%9b%ce%9f-%ce%91%ce%ba%ce%bf%cf%8d%cf%89-%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%b4%ce%bf%cf%8d%ce%bd/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.