Σάββατο, Δεκεμβρίου 24

Σοκ! Κατασκοπεία στο σκάνδαλο Εύας Καϊλή και φήμες για διαθέσιμα δισ. ευρώ! Νέες αποκαλύψεις-βόμβες από Βαξεβάνη-Πολλάκη για τις υποκλοπές!..

Του Γιάννη Ντάσκα

Άναυδοι έμειναν υπάλληλοι νομικών γραφείων των Βρυξελλών από φημολογία και φράσεις που ακούστηκαν σε αρμόδιους για τον χειρισμό του σκανδάλου Καϊλή-Παντσέρι.

Μεταξύ των άλλων ακούστηκε η φράση ότι “στο σκάνδαλο αυτό ήταν διαθέσιμα δισεκατομμύρια και κατάσκοποι έτοιμοι για όλα”.

Λίγες ώρες αργότερα ο εξ Αθηνών(!!!)δικηγόρος της Εύας Καϊλή ,ο κ.Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε ευθεία αναφορά σε κατασκόπους. Χωρίς εισαγωγικά.

kaili
facebookFggicxmXoAA16wb
c007b5 eva kaili 1

Είπε  ότι “η βελγική Δικαιοσύνη φοβάται πως κατάσκοποι απο το Κατάρ μπορεί να απαγάγουν απο τις Βρυξέλλες την κ.Καϊλή”.

Εννοούσε σαφώς ότι η βελγική Δικαιοσύνη,φοβάται ότι το Κατάρ και οι προφανείς μεγάλες δυνάμεις που κρύβονται πίσω από αυτή την κατά τα άλλα αδύναμη και μη υπολογίσιμη,ούτε απο τη Μάλτα ,χώρα θα φυγαδεύσουν την κ.Καϊλή στο Κατάρ και απο εκεί κάπου αλλού ,ώστε και να μην αποκαλύψει συνεργάτες και να μην λογοδοτήσει.

Οι κατάσκοποι βέβαια δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο αν δεν ήταν πολύ σημαντικός συνεργάτης η Εύα Καϊλή. Και σημαντικός συνεργάτης κατασκόπων σημαίνει κατασκοπεία αν ακολουθήσει κανεις την λογική του συνηγόρου της Εύας Καϊλή…

Ο εξ Αθηνών δικηγόρος της διευκρίνησε ότι δεν τον προσέλαβε η κ.Καϊλή τυχαία ,αλλά διότι κατέχει γαλλικά(για πιάνο δεν είπε…) και εμείς υποψιαζόμαστε ότι έκανε αυτή τη δήλωση για να μην …υποψιαζόμαστε ότι τον προσέλαβε λόγω της φήμης που απέκτησε ως δικηγόρος της Μαρέβας Μητσοτάκη σε δίκες εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη.

3325571

Επίσης υποψιαζόμαστε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό πρόσωπο και ο στόχος 519c .Στόχο τον ονομάζει ο Κώστας Βαξεβάνης και αποκαλύπτει την παραμονή των Χριστουγέννων ότι τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ.Για κατασκοπεία παρακολουθεί η ΕΥΠ ή για εγκληματικές οργανώσεις.Οχι για εκβιάσεις απο φίλους και εχθρούς.Αρα κατάσκοπος; Κατασκοπεία;

Φοβερές αποκαλύψεις με έγγραφα ντοκουμέντα έκανε ο Παύλος Πολλάκης.Εφερε στη δημοσιότητα έγγραφα με τα οποία αποδεικνύεται ΚΡΑΤΙΚΗ και όχι ιδιωτική διαχείριση(εξαγωγή στη…Μαδαγασκάρη!) των μηχανημάτων παρακαλούθησης από την εταιρεία intellexa και προανήγγειλε μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ κι άλλες αποκαλύψεις σχετικές με άλλη εταιρεία.

Ετσι πάνε περίπατο τα παραμύθια οτυ στυλ “δεν ξέραμε τίποτα για τις εταιρείες αυτές που έφεραν τα μηχανήματα παρακολούθησης”…

dece8ca00e5c411bb1a0a44cf634c63b

Ο κ.Δημητρακόπουλος φάνηκε να προλαμβάνει α λα ελληνικά τη βελγική Δικαιοσύνη και λέγοντας ότι είναι απαισιόδοξος για την αποφυλάκιση της ζάμπλουτης κυρίας Καϊλή πρόλαβε να ενημερώσει τον ελληνικό λαό ότι “η καλή φίλη του πρωθυπουργικού γραφείου είναι αθώα”!

grigoris dimitriadis tweet eva kaili

Το “καλή φίλη” δεν το είπε ο ίδιος.Το έγραψε σε μήνυμα γραπτό ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου…

Αντίθετα διαβάστε τι έγραφε στις 19 Σεπτεμβρίου 2022  η ηλεκτρονική iefimerida:

“…19/09/2022  17:40
Πυκνώνουν τα σύννεφα στις σχέσεις της Χ. Τρικούπη με την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή.

Τελευταία αφορμή υπήρξε η στάση της κυρίας Καϊλή στην ψηφοφορία για τη θέση του νέου γενικού γραμματέα του Ευρωκοινοβουλίου.

Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μαζί με την Ιταλίδα συνάδελφό της ψήφισαν τον προερχόμενο από τον ευρωπαϊκό νότο, Ιταλό Alessandro Chiocchetti, που ανήκει στο EPP, το κεντροδεξιό Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα…”

kaili androulakis

Είχε ήδη αποκαλυφθεί η παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη και η Εύα Καϊλή είχε ζητήσει λίγο μετά να μην γίνει έρευνα από τις Βρυξέλλες για τις παρακολουθήσεις στην Ελλάδα.

Ο συνήγορος της Εύας Καϊλή είχε επιχείρημα ότι η Ευα Καϊλή δεν ήξερε και δεν ρωτούσε τον συζυγό της τίνος είναι οι βαλίτσες με τα τεράστια ποσά που ήταν για μήνες(!!!) στο διαμέρισμά της και άρα είναι αθώα!Και αφού είναι αθώα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη γιατί σπαράζει η καρδιά της για το παιδί της .Προφανώς θα είπε και ότι μετάνιωσε πολύ που δεν …πρόσεξε τις γεμάτες μαύρο χρήμα βαλίτσες που είχε ο συζυγός της στο σπίτι τους…

Προφανώς η Καϊλή αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι οι βαλίτσες ήταν για μήνες στο σπίτι της, γιατί οι Βέλγοι την παρακολουθούσαν τουλάχιστον από τον περασμένο Φεβρουάριο.Και άρα είχαν ντοκουμέντα φωτογραφικά και ηχητικά για το τι υπήρε στο σπίτι…

Το αίτημα αποφυλάκισης στηριζόταν όχι μόνο στην αθωότητα και τη μετάνοια για την…απροσεξία,αλλά και στο μικρό παιδί της για το οποίο σπαράζει.

Ακριβώς το ίδιο σκηνικό είχε διαδραματιστεί τον Νοέμβριο του 2017 στην Ελλάδα.

Τον Απρίλιο (όλα τα σπουδαία Απρίλιο γίνονται,όπως θα καταδειχτεί και στην υπόθεση Καϊλή…) του 2017 η Βικυ Τσοχατζοπούλου παρουσιάστηκε στο Εφετείο της Αθήνας και ,όπως γράφουν τα ΜΜΕ,με δάκρυα στα μάτια ζήτησε να αποφυλακιστεί γιατί το μικρό παιδί της δεν αντέχει χωρίς τη μητέρα του και αντιστροφα.

Μία εβδομάδα αργότερα αποφυλακίστηκε με τις ευεργετικές διατάξεις του άθλιου νόμου Παρασκευόπουλου.

Και αντί δακρύων είχε την αντίδραση που βλέπετε καθώς έμπαινε στο ταξί έξω απο τις φυλακές.

tsoxatzmesa

Η Εύα Καϊλή φυσικά δεν θα χρειαστεί να μπει σε ταξί αν αποφυλακιστεί,άρα τίποτα πέρα απο προσωπικές υποψίες, δεν μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα υψώσει και εκείνη το δάχτυλο…

Ηδη το τεράστιο κακό στους Έλληνες το έχει κάνει με το σκάνδαλο αυτό.

Οπως μας είπαν Έλληνες του εξωτερικού(Γερμανία) ήδη υπάρχουν συνέπειες…Γερμανοί αποφεύγουν Ελληνες είτε εκνευρισμένοι για τις φοβερές αποκαλύψεις,είτε για να μην φανεί ότι είναι μια παρέα…

Πηγή: ntaskaspress.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .