Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Ξεσπά ο πεθερός της Μανταλένας Καϊλή: «Ντρέπομαι για αυτό που έχει συμβεί στη χώρα μας»

Την απογοήτευση του για την υπόθεση του Qatargate εξέφρασε ο πεθερός της αδερφής της Εύας Καϊλή, Μανταλένας, επιχειρηματίας Κώστας Σουγιουλτζόγλου.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Star και τον Βαγγέλη Γκούμα δηλώνει ότι νιώθει ντροπή για αυτό που έχει συμβεί στη χώρα μας.

«Ντρέπομαι για αυτό που έχει συμβεί στην χώρα μας, ανήκω σε μια γενιά που πιστέψαμε στην Ευρώπη, πιστέψαμε στους θεσμούς και δεν αντέχω αυτό που γίνεται σήμερα. Δεν το χωράει

το μυαλό μου» δήλωσε ο επιχειρηματίας-οικονομολόγος Κώστας Σουγιουλτζόγλου, πεθερός της Μανταλένας Καϊλή.

Ο κ. Σουγιουλτζόγλου ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά την ώρα που μιλούσε στον Βαγγέλη Γκούμα. Όπως διευκρίνισε ο επιχειρηματίας, θα δεχτεί την απόφαση της Δικαιοσύνης, όποια κι αν είναι.

«Είμαι άνθρωπος που πιστεύει στην Δικαιοσύνη. Και ό,τι αποφανθεί η Δικαιοσύνη είναι και το σωστό. Είμαστε σε μια Ήπειρο που λέγεται Ευρώπη, που έχει Δημοκρατία. Βάλλεται η Ευρώπη αυτή τη στιγμή από όλες τις πλευρές και δεν το χωράει ο νους μου ότι αυτή τη στιγμή είμαστε τόσο εκτεθειμένοι».

«Μιλάμε όμως για μέλη της οικογένειάς σας» ήταν το ζήτημα που τού έθεσε ο Βαγγέλης Γκούμας, για να απαντήσει ο κ. Σουγιουλτζόγλου: «Για εμένα από τις ρίζες μου πάνω από όλα ήταν η χώρα μου. Το θέμα είναι τι πράγματι συνέβη και τι είναι το σωστό». 

https://thecaller.gr/ellada/xespa-o-petheros-tis-mantalenas-kaili-ntrepomai-gia-ayto-poy-echei-symvei-sti-chora-mas/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.