Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Βανδή - Μπισμπίκης: Τι απαντά το νυχτερινό κέντρο μετά το πρόστιμο του Πλεύρη για το κάπνισμα του ηθοποιού

Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή
Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή PAPADAKISPRESS

Ανακοίνωση εξέδωσε το μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, μετά το πρόστιμο που προανήγγειλε ο Θάνος Πλεύρης με αφορμή τη φωτογραφία στην οποία ο Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται να καπνίζει.

Πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Δέσποινα Βανδή προανήγγειλε ο Θάνος ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, με αφορμή μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης να καπνίζει.

Ο υπουργός Υγείας, με ανάρτησή του στο Twitter, ανακοίνωσε πως κινούνται ήδη οι διαδικασίες για επιβολή προστίμου στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο, αλλά και σε όσους παρανομούν, υπογραμμίζοντας πως "ο νόμος ισχύει όλους".

stron9 ώρες πριν

Αγαπητοί φίλοι,

όλοι γνωρίζετε ότι η μεγάλη οικογένεια του «Έναστρον», η διοίκηση, οι καλλιτέχνες και οι δεκάδες εργαζόμενοι προσφέρουμε επι πολλά έτη υψηλό επίπεδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης σεβόμενοι πάντοτε την τήρηση των νόμων.

Είναι προφανές ότι η προσπάθεια τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου είναι συνεχής και αδιάκοπη ,μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες αφού είναι δύσκολος ο έλεγχος εκατοντάδων πελατών που διασκεδάζουν.


...

Μεμονωμένα περιστατικά όπως αυτό που έλαβε σήμερα δημοσιότητα δεν μπορούν να ακυρώσουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλουμε όλοι μας.

Η παρέμβαση του Υπουργού Υγείας κ.Θάνου Πλεύρη ενδυναμώνει την προσπάθεια της πολιτείας και την δική μας για την πλήρη απάλειψη του καπνίσματος στα κέντρα διασκέδασης.

Είμαστε σίγουροι ότι και με την δικη σας συμβολή θα τα καταφέρουμε !

Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος!

Δείτε περισσότεραΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.