Τετάρτη, Δεκεμβρίου 28

Βανδή - Μπισμπίκης: Τι απαντά το νυχτερινό κέντρο μετά το πρόστιμο του Πλεύρη για το κάπνισμα του ηθοποιού

Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή
Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή PAPADAKISPRESS

Ανακοίνωση εξέδωσε το μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, μετά το πρόστιμο που προανήγγειλε ο Θάνος Πλεύρης με αφορμή τη φωτογραφία στην οποία ο Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται να καπνίζει.

Πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Δέσποινα Βανδή προανήγγειλε ο Θάνος ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, με αφορμή μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης να καπνίζει.

Ο υπουργός Υγείας, με ανάρτησή του στο Twitter, ανακοίνωσε πως κινούνται ήδη οι διαδικασίες για επιβολή προστίμου στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο, αλλά και σε όσους παρανομούν, υπογραμμίζοντας πως "ο νόμος ισχύει όλους".

stron9 ώρες πριν

Αγαπητοί φίλοι,

όλοι γνωρίζετε ότι η μεγάλη οικογένεια του «Έναστρον», η διοίκηση, οι καλλιτέχνες και οι δεκάδες εργαζόμενοι προσφέρουμε επι πολλά έτη υψηλό επίπεδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης σεβόμενοι πάντοτε την τήρηση των νόμων.

Είναι προφανές ότι η προσπάθεια τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου είναι συνεχής και αδιάκοπη ,μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες αφού είναι δύσκολος ο έλεγχος εκατοντάδων πελατών που διασκεδάζουν.


...

Μεμονωμένα περιστατικά όπως αυτό που έλαβε σήμερα δημοσιότητα δεν μπορούν να ακυρώσουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλουμε όλοι μας.

Η παρέμβαση του Υπουργού Υγείας κ.Θάνου Πλεύρη ενδυναμώνει την προσπάθεια της πολιτείας και την δική μας για την πλήρη απάλειψη του καπνίσματος στα κέντρα διασκέδασης.

Είμαστε σίγουροι ότι και με την δικη σας συμβολή θα τα καταφέρουμε !

Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος!

Δείτε περισσότερα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .