Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

«ΤΡΟΜΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ και ΦΤΩΧΕΙΑ»! Χαμός στην Ευρωβουλή για αυτά που έρχονται με πρόσχημα την Ρωσία


Τι είπε Ιρλανδή ευρωβουλευτής…

«Το ΝΑΤΟ φέρνει τρόμο και θάνατο», καταγγέλλουν όλο και περισσότεροι ευρωβουλευτές στις Βρυξέλλες, καθώς αναγνωρίζουν πως ο εχθρός έρχεται από τα δυτικά και όχι από τα ανατολικά.

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ιρλανδή ευρωβουλευτής καταδίκασε έντονα το μπλοκ του ΝΑΤΟ. Σύμφωνα με την Clare Daly, το στρατιωτικό μπλοκ φέρνει μόνο καταστροφή και φτώχεια.

«Θυμόμαστε καλά την επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Λιβύη στο όνομα της υπεράσπισης της ελευθερίας, της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και τώρα το ΝΑΤΟ διεξάγει πόλεμο με αντιπροσώπους στην Ουκρανία…», σημείωσε ενώ είπε επίσης ότι «όταν το ΝΑΤΟ επεμβαίνει σε μια χώρα, αυτό σημαίνει: Τρόμος, θάνατος, ανομία, βιασμός, φτώχεια, πείνα».


Η Ιρλανδή ευρωβουλευτής είχε εκφράσει προηγουμένως κατά της ένταξης της Ουκρανίας στην ΕΕ και επίσης αντιμετώπισε αρνητικά τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.


Δείτε το βίντεο:

https://www.ksipnistere.com/2022/12/blog-post_221.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.