Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21

Ο καιρός σήμερα


 Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και νότια, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές στην Εύβοια και στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 8, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -6 έως 9 βαθμούς, στην Ήπειρο από -2 έως 11, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα από -3 έως 12, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 13 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -4 έως 9 βαθμούς,

στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -2 έως 12, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 2 έως 10 βαθμούς, στην Κρήτη από 2 έως 15 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα από 8 έως 13, ενώ τοπικά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 15-16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6-7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις εώς 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά έως 5-6 μποφόρ, ενώ από τις μεσημβρινές ώρες θα εξασθενήσουν σημαντικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .