Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Κάτοικοι χωριού έχουν φτάσει στα όριά τους: Οι διαρρήκτες κλέβουν μέχρι και τις… μπουγάδες από τα σχοινιά !

Εγώ βλέπω στο βίντεο ότι παίρνει μόνο γυναικεία εσώρουχα, μπορεί να είναι ανώμαλος ο άνθρωπος.....

Οι διαρρήκτες κλέβουν μέχρι και τις… μπουγάδες
Οι διαρρήκτες κλέβουν μέχρι και τις… μπουγάδες

Μεγάλο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τις διαρρήξεις τα τελευταία δύο χρόνια οι κάτοικοι στο Ασβεστοχώρι, στη Θεσσαλονίκη, με τους δράστες να κλέβουν ακόμα και τις… μπουγάδες από διαμερίσματα.

Βίντεο του Alpha φέρνει στη δημοσιότητα στιγμιότυπο, κατά το οποίο διαρρήκτης κατευθύνεται στο σημείο, όπου ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έχει απλώσει τα ρούχα και κλέβει.

Οι κάτοικοι του Ασβεστοχωρίου ζητούν αστυνομικές περιπολίες υποστηρίζουν ότι έχουν γίνει πολλές διαρρήξεις αλλά και απόπειρες, κατά τις οποίες οι ληστές έχουν σπάσει πόρτες και έχουν κάνει ζημιές, αλλά δεν έχουν τελεσφορήσει οι προσπάθειές τους.

Μάλιστα, κατά τους κατοίκους οι διαρρήκτες μένουν για δύο μήνες στο Ασβεστοχώρι, μετά να μεταβαίνουν σε άλλη περιοχή και στη συνέχεια επιστρέφουν.

 .ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.