Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Προφητικός Καντάφι: «Οι φαρμακευτικές δημιουργούν νέους ιούς για να κερδίζουν μετά χρήματα από τα εμβόλια»

maxresdefault_0

Ο εκλιπών σήμερα πρώην ηγέτης της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι, οποίος εκτελέστηκε με ειδεχθή τρόπο από εξτρεμιστές αφού η αυτοκινητοπομπή που επέβαινε βομβαρδίστηκε από αεροσκάφη του ΝΑΤΟ, είχε κάνει μια σαφή πρόβλεψη για τις συνθήκες που θα δημιουργηθούν στην ανθρωπότητα  από τους κάθε λογής ιούς και επιδημίες.

Σε ομιλία του  στη γενική Συνέλευση του ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο του 2009 ο Καντάφι είχε πει τα εξής προφητικά λόγια:

«Σήμερα υπάρχει η γρίπη των χοίρων. Ίσως αύριο υπάρξει μια γρίπη των ψαριών. Αυτό γιατί μερικές φορές δημιουργούμε ιούς και επιδημίες για να τις αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια.

Πρόκειται για μια επιχείρηση.

Οι καπιταλιστικές εταιρείες δημιουργούν ιούς ώστε στη συνέχεια να κατασκευάζουν και να πωλούν και να κερδίζουν από τα εμβόλια. Αυτό είναι ντροπή.

Τα εμβόλια και τα φάρμακα δεν πρέπει να πωλούνται. Πρέπει να διανέμονται ελεύθερα», είχε πει ο Καντάφι.

Το παρακάτω βίντεο είναι από την ομιλία του αυτή, αλλά η μετάφραση δεν είναι ακριβής των όσων είχε τότε.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a0%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%9a%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ac%cf%86%ce%b9-%ce%9f%ce%b9-%cf%86%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.