Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Ξέχασε να τα φορέσει η Κάντις Σουάνπολ ή το έκανε επίτηδες;

KANTIS

Το μοντέλο απο την Νότια Αφρική Κάντις Σουάνπολ διαθέτει έναν απο τους πιο δυνατούς και ενεργούς λογαριασμούς στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram, όπου με τις φωτογραφίες της ζαλίζει τους περισσότερους απο τα 18 εκατομμύρια των θαυμαστών της.

Η εκθαμβωτική Κάντις Σουάνπολ έχει φωτογραφηθεί για πλήθος περιοδικών όπως τα Vogue, Elle,

Harper’s Bazaar, GQ, Allure & W και έχει καταφέρει να είναι μια απο τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στον χώρο της μόδας, αφού είναι και ένα απο τα πιο γνωστά αγγελάκια της Victoria’s Secret.

Μπορεί να είναι ένας Άγγελος, αλλά όποιος μπει μέσα στο προφίλ της στο Instagram, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κολαστεί απο αυτά που θα δεί απο το εντυπωσιακό μοντέλο.

Οι φωτογραφίες της είναι βγαλμένες μέσα απο τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις του ανδρικού φύλου και η ίδια καταφέρνει σχεδόν πάντα να σαγηνεύει τα πλήθη με αυτές.

Σίγουρα ένα πέρασμα απο το λογαριασμό της θα σε πείσει και αν δεν πιστεύεις, εμείς σου έχουμε εδώ το φάρμακο.

Απόλαυσε την Κάντις Σουάνπολ εδώ και να είσαι σίγουρος ότι θα μας ευγνωμονείς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.